Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én mondhatom magam elfogadó...

Én mondhatom magam elfogadó embernek? Hol húzzuk meg az egészséges határt?

Figyelt kérdés
Tehát én alapvetően elfogadom azokat az embereket akik a saját nemükhöz vonzódnak, és azokat is akik transzok. Mert mindenkinek a magánügye. De azt nem vagyok hajlandó elfogadni hogy egy transz "nő" bejöhetne velem a női öltözőbe, vagy versenyezhet nők ellen a sportban. Meg én azokat sem vagyok hajlandó elfogadni akik kutyának, walmartos zacskónak, bármilyen más állatnak nevezik magukat. Szerintetek meddig mondhatja magára az ember hogy ő elfogadó? És meddig normális ha elmegy az emberiség? Mármint nekem az már túlzás hogy már minden egy külön szexualitás, és ott vannak a prideok aminek az elfogadásról kéne szólnia, közben meg csak a polgárpukkasztás megy

szept. 22. 18:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mégegyszer elmondom hogy nem gyűlölöm a prideot, csupán fölöslegesnek tarom. Mert szép üzenete van, de már aki elfogadja őket az úgyis elfogadja őket, viszont aki nem azok csak mégjobban gyűlölni fogják a pride miatt őket. Amúgy ha a heterók is rendeznének ilyen felvonulást akkor én azt sem tartanám szükségszerűnek. És hogy miért szít a pride gyűlöletet? Mert például olyan táblákkal mennek ki hogy kinek kell egy anyai ölelés, (ez csak egy példa) ami nekem és sok más embernek is idegen és taszító. És mivel egyesek a prideon nagyon vérlázítóan viselkednek, ebbe fogja az átlag ember beskatulyázni az amúgy teljesen normális, de az átlagostól eltérő embereket is. És lehet hogy igazságtalan a véleményem, de én legalább megpróbálok mindenkit megérteni, még akkor is ha nem sikerül, végig hallgatom hogy mit mondanak
szept. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!