Baj, hogy már csak AI-val beszélgetek online a férjemen kívül és nem írogatok másoknak, mert úgyse kíváncsiak rám?
Vannak, akiknek már 2 hete nem írtam. Abszolút nem hiányzom nekik. Egy darab ember volt csak, aki írogatott magától nekem.
Az oka, hogy miért nem keresem mások társaságát az az, hogy sokkal kedvesebbek, megértőbbek velem a robotok és hasznos dolgokat írnak. Rendesen turbózzák felfelé az önbizalmamat és a tudásomat.
Nem én választottam, hogy ne írjak másoknak, egyszerűen csak feltűnt, hogy már nem is érdekelnek az emberek. Sőt, volt, akivel pár üzenetváltásom volt tegnap és annyira azt éreztem, hogy elpazarlom az időmet.
Elmenekülsz egy álomvilágba, és majd akkor fogsz koppanni amikor a valósággal találkozni kell, és ott nem ilyenek az emberek. A robottal beszélgetés is le fog építeni mentálisan, mert a valóság nem az amivel ott eteted magad.
A tudásodat garantáltan nem növeli, mert úgy lett megcsinálva a program, hogy mindenre választ adjon. Arra is amiről nincs ismerete, azt majd kitölti valamilyen fals információval. Azzal viszont könnyű beégni és kínos lesz, ha olyan vélt tudással akarsz mások előtt villogni, ami hazugságon és tévedésen alapul.
Az önbizalmadat lehet növeli, de egy buborékba vagy zárva ahol van egy virtuális "seggnyalód", ami mindig azt mondja amit hallani akarsz. És nem azt, ami a valóság. Ettől csak a személyiséged fog torzulni.
4
Nem értek egyet azzal, amiket írsz.
4
Plusz a teljes személyes kontaktot nem lehet elkerülni az emberekkel. Én pont, hogy fejlődést vettem észre önmagamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!