Hol ismerkedjek ilyen fiatalon?
Nem vagyok ez a bulizós fajta, inkább minőségi időtöltésben hiszek, így leginkább a barátaimmal szoktam elmenni helyekre.
Ami még gátolja az ismerkedésem az az, hogy nagyon szűkszavú, visszahúzódó vagyok az ismerkedési szakasz elején, de utána ha már jobban megismerek valakit akkor meg tudok neki nyílni.
Beszéltem már neten pár emberrel, de nem igazán találtam olyat aki komolyan is gondolta velem az ismerkedést. A másik meg, hogy a legtöbben sokkal idősebbek voltak nálam, ami nekem sajnos nem fért már bele (Max 21 éves korig szeretnék ismerkedni)
Suliban próbáltam már, de nem jött össze egyszer sem. Valamiért mindig ott megragad a dolog, hogy párszor beszélünk
A másik meg, hogy nem igazán szólít le engem senki, én meg nem igazán merek megszólítani idegeneket az olyan helyeken mint pl a könyvtár
Szóval akkor "suliban próbáltad már" szóval most dolgozol vagy esetleg fősulira egyetemre jársz?
Mert h 21 a plafon ismerkedéskor..
Szóval 19 éves vagy?
Egyébként hol fordulsz meg? Azon kívül, hogy otthon vagy néha útközben? Esetleg van valami sport?
Egyébként a veled egykorúak lehet h nem is mernek kezdeményezni.
De lehet az is, hogy túl zárkózott vagy és taszítod az embereket mint akinek ott virít a homlokán, hogy..."ide ne gyere"
17 leszek nemsokára
Hát leginkább amúgy a környékünkön szoktam futni, illetve néha deszkázni
Aztán még a közelben lévő parkokba is néha lemegyek és szimplán csak leülök ha jó idő van és zenét hallgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!