Hol ismerkedjek 30 elmúltam?
Figyelt kérdés
Neten kívül persze2023. jún. 4. 13:09
1/11 anonim válasza:
Képzésen, sportolás közben, rendezvényeken, túrázás-utazás közben, munkahelyen (bár ott nem bizti, hogy kifizetődő), könyvtárban, koncerteken.
2/11 anonim válasza:
Lehet akár itt is, persze ez Net. :-) Biztosan van valami érdeklődésed, esetleg Hobbyd. Ennek kapcsán kell közösségbe menned. Vannak túrák, koncertek, esetleg elmész valamilyen tanfolyamra. Kézműves, színjátszó, nyelvi. Sok múlik azonban a nemeden is. Egy kis önismereti kurzus sem árt. Tisztában kell lenned saját magaddal! Elsőként miért van az, hogy magad vagy még mindig. Szinte biztos, hogy neked is valamin változtatnod kell!
3/11 anonim válasza:
A munkahely az rizikós. (bár gondoltam azért írta a nem kifizetődőt a 2-es) Akkor csináld, ha nem az életed melóhelyén dolgozol. Ha szétmegy a kapcsolat, úgy általában rövid időn belül az egyik személy a cégtől is távozik. Ezt tapasztalatam is nem egy esetben.
4/11 anonim válasza:
29 vagyok. A barátnőm 21 éves. Egyetemi buliban ismertem meg. Megsúgom az egyetemi bulikra nem kérnek diákigazolványt és nem is csak diákok mehetnek ilyenekre, vagy más egyetemi szervezésű (akár nappali) rendezvényekre.
6/11 anonim válasza:
Járj el túrázni egy társasággal. Vannak a neten ilyen csoportok ahova be lehet csatlakozni. Ok, ez is a neten indul, de utána nem ott folytatódik.
7/11 A kérdező kommentje:
Hol vannak csoportok?
2023. jún. 7. 14:51
8/11 anonim válasza:
Beírod a szaros keresőbe különböző módokon és kidob ilyen lehetőségeket. Pl. szegedi vagy akkor beírod, hogy "túra csoport szeged", "túra csoport csongrád" vagy "túra kör szeged". Tudod hogy kell használni a keresőket biztos. Beírod a dolgot és még helyet hozzá.
9/11 anonim válasza:
Pl fb-on van túratárskereső csoport.
10/11 A kérdező kommentje:
Milyen csporotok vannak mèg?
2023. jún. 8. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!