Ha beszéltek pár szót online egy ismerősötökkel,hogy zárjátok a beszélgetést?
#2 vagyok, miért lettem lepontozva? :D
Azt ne mondjátok, hogy mindenkinek azt írjátok hogy
Hej uram kend, a mondanivalóm végére érkeztem, köszönöm szépen hogy válaszodddal megtiszteltél, további szép napot kívánok neked.
Te csak végleteket ismersz?
Csak a 150 évvel ezelőtti tájszólásos mondókát, vagy paraszt módjára oda sem böffenni?
Egy "jó éjszakát, mennem kell, legközelebb innen folytatjuk, stb"-ba talán te sem rokkannál bele, akármilyen hiányos nevelést kaptál!
Ez nem hiányos nevelés kérdése. Egyszerűen az internet nem így működik, ahogy elképzelitek. Itt a válaszokban is el szoktatok köszönni a másiktól?
Az internet lényege a kötetlenség, bármikor tudsz válaszolni és beszélgetést kezdeményezni. Nem azt mondom, hogy ha valakire ráírsz ne köszönj hogy szia, de elköszönni totál felesleges.
Szia Karcsi, mi a házi feladat?
Szia Judit, nem kaptunk semmit.
Rendben köszi, szia.
Szia.
ez kb. a 80as évek levélváltására hajaz.
Azért mert a TE KÖREIDBEN a böszmeség a divat, azért léteznek udvariasabb emberi kapcsolatok is!
Az internet nem írja elő, hogy csak távirati stílusban szabad tárgyalni, ez igenis neveltetés, habitus kérdése, hogy valaki csak úgy otthagy valakit, mint Bálám a szamarát, az illető meg tippeljen, hogy befejezték e a beszélgetést vagy sem, vagy csak simán leszarják.
Vagy nagyon idős vagy, vagy tegnap kötötték be az internetet, de hogy nem tudod hogy működik, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!