Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lerészegedés utáni szégyent...

Lerészegedés utáni szégyent hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Nagyon beütött a pia és nagyon szégyellem magam. Nem bántottam senkit, csak a mozgáskoordinációm szar lett, alig bírtam menni.

szept. 2. 23:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom túlzenni magam, párszor piszkosul berúgtam fiatalon. 43/f
szept. 2. 23:36
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
ivással.
szept. 3. 01:30
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Igyál egy kis vodkát, rögtön elfelejted :D
szept. 3. 02:04
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Elvonom a tanulságot és máskor nem iszok annyit, hogy szégyellnem kelljen bármit is. Érzi azért az ember, hogy hol van a határ, amikor már nem kéne többet inni...mégis megússzák következő italt is a többség. É
szept. 3. 07:14
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

És te mennyire emlékszel arról, hogy aznap este a társaságodban a többiek hogy vislkedtek? Semennyire? Nyilván nem, mindenki magával van elsősorban elfoglalva. A te hülyeségedre sem fog emlékezni senki, ha mégis, pár nap, és elfelejtik.

Egyébként hangxietynek hívja az angol azt, amit érzel. Páran "moráis másnap"-nak fordítottuk le, mikor fizikailag nem vagy másnapos, nem érzed magad rosszul, de rettenetesen aggódsz amiatt, hogy mit csináltál, hogy szar alak vagy, és mindenki szar alaknak tart. Elmúlik. Igyál vizet, egyél sósat, főzz egy korhelylevest, nézz meg egy filmet, és csak akkor nézd meg a telefonod, ha mentálisan felkészült vagy - bár valószínűleg semmi szörnyűséget nem fogsz ott látni.

Vagy igyál rövidet felkelés után, vagy egy ír kávét, ha neked az válik be.

szept. 3. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt, hogy így megúsztad. Sokkal rosszabbul is lehettél volna. Ne igyál alkoholt, ne fogyassz drogokat.
szept. 4. 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos baleset is érheti az embert. Eleshetsz, vagy akármi történhet veled. Este főleg. Hogyan tudsz majd részegen segítséget hívni? Sehogy sem lehet részegen. Többet ne igyál alkoholt.
szept. 4. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:
7, én élném, ha részegen nem működne a telefonom, mert sok kínos üzenettől megkímélt volna, de működik, szóval fel lehet hívni a segélyhívót részegen is. Illetve általában az ember nem egy vákumban létezik, a barátai, akikkel elment inni, vagy a hely személyzete is tud segítséget hívni.
szept. 5. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Részegen nagyon könnyű megsérülni. Nem szabad részegnek lenni, a legjobb, ha nem iszik alkoholt az ember.
szept. 5. 22:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy az a legjobb, ha ki se mész a házból, mert a világ veszélyes, de statisztikailag a legtöbb baleset az otthonában éri az embert, szóval ha teljes biztonságban akarsz élni, akkor legyél hajléktalan :)
szept. 6. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!