Szilveszteri házibuliban lerészegedés húszon évesen. Kerülendő?
Sziasztok!
Dilemmában vagyok, hogy készüljek egy szilveszteri házibulira.
26 éves férfi vagyok, a párom külföldön lesz, így a régi iskolai barátaimmal ünneplem a szilvesztert az egyik legjobb barátomnál.
A kérdés, hogy bevállaljam, hogy sok alkoholt igyak (2-4 üveg bor vagy pár deci bourbon), mérsékelten igyak (1-2 üveg bor, esetleg mellé 1-2 feles, ha megkínálnak), vagy absztinens maradjak.
Alapvetően ritkán iszom (max havi 1 alkalommal, néha akkor sem), a legtöbb buliban pedig absztinens vagyok, mivel nem szeretek különösebben alkoholt inni, de néha tényleg jól esik, és úgy érzem, hogy ez a mostani buli egy ilyen alkalom lenne.
A társaság alapvetően elég "ivós" természetű, valószínű mindenki fog valamennyit inni.
1-2 üveg bor plusz néhány feles neked a mérsékelten ivás?:DD
És amúgy ha itt megszavazunk valamit, aszerint fogsz eljárni?
1)
Igen, mivel határozottan lerészegedek tőle. A mérsékelt ivás nekem mondjuk 2-3 doboz sör.
Igen, gyakran olvasok meglepően okos válaszokat az oldalon, lehet valamelyiket választ meg fogom fogadni.
Azt nem értem, miért egyenlő a szilveszteri buli a lerészegedéssel? Főleg 26 évesen
Igyál annyit amennyit te akarsz, bár ezek nálunk mindig a beszélgetésről szólnak meg picit iszogatunk közben
Egyre féktelenebb dolgokat művelnek szükségtelen mértékben lerészegedő emberek - korosztálytól függetlenül, - ezért azt javaslom, hogy maradj mértéktartó! Az nem is "szent élet,", de nem is fulladhat botrányba!
Amikor az emberek 98 %-a zsebében egy bármikor aktivizálható kamerával, mikrofonnal jár, nem mutatvány maradandóvá tenni mások botrányos viselkedését és felhajítani a netre, ami nem felejt!
Javaslom, légy észnél!
Nem túl népszerű vélemény, de aki kizárólag a szabályok szerint él, az sosem fog fejlődni emberileg, örökre kis npc marad. Hoznod kell egy rakás rossz döntést, tanulnod kell a hibáidból, mert kellemetlen dolgokat megtapasztalni ezerszer jobb, mint kevés tapasztalatot szerezni, és csak mások jó tanácsain keresztül élni.
Akarsz életedben egy estét amikor alaposan berúgsz? Akkor legyen egy ilyen estéd!
Csak legyen veled valaki aki figyel rád.
Ne legyél részeg.
Ráadásul, ha iszol, akkor olyan tempóban igyál, hogy ne kelljen abbahagynod, tehát ne kezdjenek el unszolni téged, hogy igyál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!