Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Július óta nem mentem sehova,...

Július óta nem mentem sehova, mert megpusztultam ebben a retkes melegben kb. Más is van úgy, hogy otthon a légkondiban volt inkàbb?

Figyelt kérdés
Mocskos nyár, takarodj 😂😁
aug. 31. 15:58
 1/10 Szolovjov ***** válasza:
87%
Leginkább itthon vagyok a 30 fokos lakásban. De azért egy-két repülőnapra és a traktor pullingra nekem kötelező volt elmenni, nincs puhánykodás. Kedvenc rendezvényeim.
aug. 31. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Nem.

Egy részről nálunk itthon nincs légkondi (albérlet).

Más részről Amerikában nyaraltunk 3 hetet, és elhiheted hogy ott sokkal melegebb van mint itt.

Harmadszor, én szeretem a nyarat. Sokkal jobb pólóban és rövidnadrágban járkálni, mint télen 3-4 réteg ruhában.

aug. 31. 16:18
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
én 2 éve nem mentem sehova.
aug. 31. 16:42
 4/10 Justinianus ***** válasza:
57%
Ősztől tavaszig meg itt rinyáltok, hogy milyen depressziósok vagytok a sötéttől...
aug. 31. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

A te bajod, hogy nem mentél sehova. Az életedből elment 2 hónap, ami már soha nem fog visszajönni.

Legalább strandra vagy erdőbe mentél volna, de úgy tűnik, ahhoz sincs elég eszed, hogy ezek eszedbe jutottak volna.

aug. 31. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Én csak azt intéztem amit muszáj volt. Nem megyek sehová feleslegesen. Ha hívnak szülinapra csak estére megyek.

Magas a vérnyomásom is meg a villany számlám a légkondi miatt 😅.

Várom a lehülést.

aug. 31. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy lassan vége a nyárnak (mondjuk én nem látom a végét egyelőre...), de azért csináltunk egy csomó mindent nyáron is. Voltunk nyaralni hajós úton, strandra sokszor mentünk, volt egy-két hűvösebb hét, akkor túráztunk, tartottunk kerti bulit, voltunk két esküvőn (mondjuk én már évek óta utálom a nyári esküvőket, szerintem kínzás), meg hát dolgoztunk is nyilván, szóval nem ültünk otthon állandóan, csak próbáltunk nem a legnagyobb forróságban kint mászkálni.
aug. 31. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha lenne pénzem, leszarnám hogy milyen meleg van.

Nem fogok otthon dögleni semmitevés közben

aug. 31. 23:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Semmittevés? 😀

Netflix, PS5, haverokkal Discord

aug. 31. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:
és? nyáron kívül is tudsz
szept. 1. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!