Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kinek van kedve feltépni a...

Kinek van kedve feltépni a régi sebeket?

Figyelt kérdés

Írjatok ciki sztorikat a múltból, sírjon csak mindenki😁

Az enyém: Egyszer átépílítették a sulit és a gyerekek a tanári wct használták. Én mentem. Háthm.. Ment a hasam. Kimegyek erre ki áll az ajtó előtt a helyemre várva? Az ofőm. És kivel lett volna a kövi órám? Az ofőm😅😅😅😅😅😅

aug. 27. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 13 éves voltam, de már akkor is indokolatlanul nagyok voltak a melleim, amiket utáltam, melltartót viszont még nem hordtam, a szüleim nem látták idejét, hogy vegyenek. A lényeg az, hogy kimentünk az Újpesti piacra, ami minden szombaton tömve volt. Egy póló és egy melegítőfelső volt rajtam. Nagyon melegem volt, ezért gondoltam, leveszem a melegítőfelsőt, de véletlen lerántottam a pólót is és ott álltam a piac közepén félmeztelenül. Apám röhögött, én sírtam, az emberek meg bámultak. Tiniként rettentően megalázó volt, már eltelt 30 év, mégis összerándul a gyomrom, ha visszagondolok rá.
aug. 27. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Úristen. Ez inkább szomorú. Én is voltam már hasonló helyzetben de csak osztály előtt... Nagyon sajnálom.😢
aug. 27. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez rettentő érzés lehetett tiniként. Annó egy barátnőm lehúzta poénból a nadrágomat, voltunk vagy öten. Nem örültem neki, ott hagytam a pibe őket szégyenkezve. 10-12 lehettem.
aug. 27. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, #1, nagyon kemény lehetett, főleg annyi idősen!

Volt pár év, ami alatt időnként magától eredni kezdett az orromból a vér, de a mai napig nem tudjuk, mi okozta, mi váltotta ki, vagy, hogy mitől szűnt meg. 1-1 ilyen alkalommal azonban nehezen sikerült csak elállítani, amire a következő eset is egy remek példa:

gimiben egy helyettesítő jött be egyik óránkra, aminek a végén megeredt az orrom. Kikéredzkedtem, azonban csak szünetre sikerült elállítani. Mire visszaértem, azzal fogadtak a többiek, hogy a tanár meg egy srác poénkodtak egy darabig a dologról, sőt, ezt még az osztály chatcsoportjában is végig narrálták. Amin meg sokan jól szórakoztak. Azt is mondta a tanár, hogy ott csudajó diákok vannak, akik orrvérzésig tanulnak. Utána párszor "orrvérzős lány"-ként hivatkozott rám a férfi.

aug. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!