Kinek van kedve feltépni a régi sebeket?
Írjatok ciki sztorikat a múltból, sírjon csak mindenki😁
Az enyém: Egyszer átépílítették a sulit és a gyerekek a tanári wct használták. Én mentem. Háthm.. Ment a hasam. Kimegyek erre ki áll az ajtó előtt a helyemre várva? Az ofőm. És kivel lett volna a kövi órám? Az ofőm😅😅😅😅😅😅
Sajnálom, #1, nagyon kemény lehetett, főleg annyi idősen!
Volt pár év, ami alatt időnként magától eredni kezdett az orromból a vér, de a mai napig nem tudjuk, mi okozta, mi váltotta ki, vagy, hogy mitől szűnt meg. 1-1 ilyen alkalommal azonban nehezen sikerült csak elállítani, amire a következő eset is egy remek példa:
gimiben egy helyettesítő jött be egyik óránkra, aminek a végén megeredt az orrom. Kikéredzkedtem, azonban csak szünetre sikerült elállítani. Mire visszaértem, azzal fogadtak a többiek, hogy a tanár meg egy srác poénkodtak egy darabig a dologról, sőt, ezt még az osztály chatcsoportjában is végig narrálták. Amin meg sokan jól szórakoztak. Azt is mondta a tanár, hogy ott csudajó diákok vannak, akik orrvérzésig tanulnak. Utána párszor "orrvérzős lány"-ként hivatkozott rám a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!