Miért piszkál minden régi -régen látott- ismerősöm a súlyom miatt úgy h mindenki hallja egy nagyobb társaságban?
Hát, ha valakit 20 éve nem láttam, azért csak megjegyezhetem, hogy hű de megváltoztál, persze finoman nyilván, mivel tudom, és te is bizonyítod, hogy igencsak sértődékenyek vagytok ti kövérek, ha a súlyotokról van szó. Zabálni mértéktelenül nem fáj, de ha valaki szembesít titeket a következményével, akkor már milyen dolog az, ti vagytok vérig sértve, pedig csak ti követtétek el magatokkal azt, hogy meghíztatok. Nyilván megnyilvánulás és megnyilvánulás között is van különbség, és nem kell ezt állandóan felhozni.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
Viszont hazánk nem a hormonális problémák miatt vezet elhízás tekintetében.
Kérdező, mégis mit segítsenek neked? Talán adagolják ki neked, hogy egy nap mennyit ehetsz és menjenek el veled futni, vagy sportolni? Te híztál meg, a te felelősséged az is, hogy egyedül lefogyj.
Fogyni kalóriadeficittel lehet, tiszta étkezéssel és rendszeres testmozgással. Segítettem neked?
Azért, mert hagyod. Én egy ilyen esetben pont leszarnám, hogy milyen esemény apropójából ült össze a kedves család. Simán megmondanám a 20on éves Katanák vagy a 70 éves Pistinek, hogy én se teszek sok mindent szóvá, ami nekem nem tetszik, mert tudom mihez van jogom belepofázni kéretlenül és mibe nincs. Szóval ha nekik nem lenne egyértelmű akkor tudják, hogy ez nem az ő dolguk, nem érdekel és ha valami mondani valójuk van számomra annyi legyen már bennük, hogy félre hívnak és face-to face van akkora f@$zuk/pinájuk, hogy a szemembe mondják, mert nálam ez a mosolyogva alázás nagyon nem oké.
Tőlem kapnák az ívet nem kicsit...
#7,9
Nem talált, mert nő vagyok. ☺️😇
Te is elhízott vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!