Miért piszkál minden régi -régen látott- ismerősöm a súlyom miatt úgy h mindenki hallja egy nagyobb társaságban?
Figyelt kérdés
Szerintem nem frankó dolog folyton beszólogatni mindenki előtt h mennyit híztam meg h milyen kövér vagyok, ahelyett h segítenének.2023. júl. 9. 06:39
11/12 anonim válasza:
Igaza van a #2/10-esnek mert ha ilyen nagy higy meghízik akkor legyen nagy a következményeivel is , nem azt mondok hogy sértegetni kell de nem kell meghízni de a ha ugye rég akkor benne van hogy ugye picit mindenkire megyföl de ha felmegy egy két kiló akkor nem hízott meg az ember nagyon nem arról van szó ebben az esetben ez tudomásul kell venni de ha közre játszik volt terhesség akkor azt mondom talán oké de a férfi az illető akkor mivan te elhízott majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!