Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem feszélyez benneteket, ha...

Nem feszélyez benneteket, ha nagyobb férfi társaságban egyedül vagytok lányok?

Figyelt kérdés
Nem intim helyzetre gondoltam, hanem baráti társaságra, munkahelyre, de akár közös hobbi, vagy sportolás alkalmából. Nem zavaró egyáltalán?
2021. júl. 30. 07:17
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
De.
2021. júl. 30. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem. Én jól kijövök velük. Sokkal jobban lehet velük poénkodni, beszélgetni.
2021. júl. 30. 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:

2: Engem sokszor feszélyez, pedig férfi vagyok. 😅

Érdekes, hogy ha van egy nagyobb társaság, akkor inkább a hölgyeknél kötök ki, valamiért sokkal jobban el tudtam velük beszélgetni mindig is. :)

2021. júl. 30. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. A nagyobb női társaságban viszont igen. A pasikkal világ életemben jobban jöttem ki.
2021. júl. 30. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy kiszolgáltatott érzés. Persze ha olyan férfiakkal vagyok körülvéve, akiket ismerek is, az nem zavar, de az idegen férfiak társasága az maga a pokol számomra.
2021. júl. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!