Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Motherless botrány, miért?

Motherless botrány, miért?

Figyelt kérdés

Ti hallottatok rola? Én kíváncsiságból felmentek az oldalra és traumaként éltem meg:(

Normális ez hogy feltöltik oda, hogy éppen megölik a lányt? Miért nem szüntetik meg az ilyen oldalakat? Ki se lehet menni már az utcára szinte:(

És merre fordultak elő ezek a fotózások pesten kívül? Vagy csak Pesten voltak ezek?

aug. 24. 22:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
60%

"de jó lenne beszélni arról is, hogy mit tehetünk?"

Én pl paprikasprayt fogok beszerezni amint olyan helyen járok, illetve jobban ki fogom használni a lokációmegosztás lehetőségét a párommal, hogy lássa hol vagyok, pláne ha télen sötétben kell hazamennem munkából.

Nem mennék el áldozathibáztató irányba, ezek az aberráltak nem válogatnak, nem a szexi instafotókra mennek rá, hanem le akarnak vadászni az utcán.

aug. 27. 10:44
 32/50 anonim ***** válasza:
63%

Nem feltétlen rossz ötlet beszerezni minden nőnek valamilyen önvédelmi eszközt, de az se lenne jó, ha a nők paranoiássá válnának és rettegnének minden ismeretlen férfitől. Én mondjuk nem örülnék ha véletlenül pont ugyanabba az irányba sétálnék haza amerre egy nő előttem, ő pedig az üldőzési mánia miatt azt hinné, hogy követem, ezért lefújna a francba XD Ne vedd magadra, nem rád értem, de sokan most azt hiszik minden férfi ilyen beteg állat, sokan rá akarják húzni ezt mindenkire. Ez baromira nem jó irány. Csak szítja a feszültséget a nemek között, míg nem válunk teljesen bizalmatlanná. Ráadásul pont mi férfiak is jobban odafigyelhetnék rátok, akár ismeretlen nőre is ha úgy tűnik zaklatja valaki. A nő haverokat/barátokat meg remélem eddig is védte mindenki, főleg közös szórakozás, bulizás alkalmával.

Nem áldozathibáztatás ha felhívjuk a figyelmet a közösségi média tudatosabb használatára. Itt nem feltétlen a szexi képekről van szó, pont az a lényeg, hogy semmilyen képet nem szabadna feltöltögetni magunkról úgy a netre, hogy ahhoz bármilyen illetéktelen hozzáférjen. Talán még az összes ismerősünkkel sincs értelme megosztogatni... Csak valamiért nem gondolunk bele hogyan működik az internet. A közösségi oldalak elterjedése előtt se vittük oda az összes ismerősünknek a nyaraláson készült képeket, most meg sokan nyaralás alatt/után egyből töltik fel. Azt hiszik, hogy ez olyan mint egy biztonságos napló, ahova bátran lehet feltöltögetni a képet, hogy ott tárolják. Pedig nem. Nagyon nem.

aug. 27. 11:05
 33/50 Kroms ***** válasza:
37%
Elméletileg a képek engedély nélküli feltöltése törvénybe ütközik, de ez megint csak áldozat nélküli "bűncselekmény", mert valójában senkit nem ért semmilyen kár vagy sérülés. Én amúgy sem amiatt aggódnék, amit egy maréknyi fogyatékos csinál egymás közt a neten a képemmel, hanem inkább az állam által végzett megfigyelésekre, lehallgatásokra és felvételek készítésére, amiket szeretnek idővel felhasználni azok ellen, akiket a "rendszer ellenségeinek" gondolnak.
aug. 27. 17:08
 34/50 anonim ***** válasza:
73%
Áldozat nélküli? Akkor ennek a csávónak az exe most aludjon nyugodtan, tudva tudván, hogy a kínzására hirdetett licitet ez a fsz? Vagy ha a kollégád/szomszédod/jó barátod az, akivel amúgy rendszeresen összefutsz? Mert nem csak idegenek képeit töltötte fel! Én ismerek olyan nőt, akivel kapcsolatban állt, és most retteg, mert kiderült, hogy ennek az embernek minden vágya megkínozni őt. A saját aktuális barátnője is fent volt az oldalon!!! Te mit szólnál, ha a párodról kiderülne, hogy arról fantaziál, hogyan vágja el a torkod? Nagyon nem áldozat nélküli a történet!
aug. 27. 18:38
 35/50 anonim ***** válasza:
60%

Barátnője is fent volt? Le vagyok maradva. Úgy tudtam annyit tudunk róla, hogy Roland, mármint a roland04 vagy valami hasonló felhasználónévből ez következtethető, de akkor sikerült beazonosítani?

aug. 27. 18:48
 36/50 anonim ***** válasza:
60%
Archie147 posztjaiból indult a cunami.
aug. 27. 19:33
 37/50 anonim ***** válasza:
53%

Ja igen, a roland0044 egy másik felhasználó gondolom.

Ismerősödnek kitartást! :/ No meg minden nőnek aki esetleg kevésbé érzi most biztonságban magát!

aug. 27. 19:57
 38/50 Kroms ***** válasza:
0%

Ha egy ismerősöm ilyet csinálna, megszakítanám vele a kapcsolatot, ennyi. Ha ezek után zaklatna, vagy személyesen inzultálna, akkor intézkednék, ahogy illik, de ilyenről egyelőre tudtommal szó sincs, tehát igazából semmi nem történt.

aug. 27. 21:54
 39/50 anonim ***** válasza:
79%

Ja, hogy neked a halállal (és egyéb finomságokkal) való fenyegetés az semmiség.

Engedtessék meg, hogy mi ennél jobban ragaszkodjunk az életünkhöz, köszi.

aug. 28. 09:24
 40/50 anonim ***** válasza:
Hosszú történet ez.
aug. 28. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!