Motherless botrány, miért?
Ti hallottatok rola? Én kíváncsiságból felmentek az oldalra és traumaként éltem meg:(
Normális ez hogy feltöltik oda, hogy éppen megölik a lányt? Miért nem szüntetik meg az ilyen oldalakat? Ki se lehet menni már az utcára szinte:(
És merre fordultak elő ezek a fotózások pesten kívül? Vagy csak Pesten voltak ezek?
Kérdező, rá ne menj, 6-os voltam.
Egy amerikai hulladék oldal, a világ összes beteg dolgával.
Sosem törlik.
Egyszer ráakadtam, azóta avval mazochizálom nagyon ritkán magam.
Dél amerika főleg, ott van a legtöbb brutál dolog a világban.
Nem tudom, az USA miért nem tesz velük valamit már.
Ja, meg még Afrika is.
Az még szomorúbb, hogy valószínűleg az internet legsötétebb bugyraiban sokak gyerekeit is feltöltögetik hasonló beteg oldalakra. Ahány ember felelőtlenül pakolja ki a gyerekét mindenhova, tálcán kínálják fel őket a pedofiloknak. Csak ugye amiről nem tudunk, az nem fáj... Rá kéne jönni már, hogy nem jó ötlet kipakolni az internetre a fél életünket, még akkor sem ha azt hisszük csak "ismerősök" látják. (Mind a több ezer, akiket aztán biztos baromi jól ismerünk és véletlen se ártana nekünk...)
Aztán majd ha találnak valakinél több ezer képet kiskorúról - ami ugye még sosem fordult elő itthon (Khmmmm...Kaleta...) - az a féreg megússza, ha közel van a tűzhöz. És nem tudhatod hova kerültek még azok a képek amiket tárolt, azt sem hogyan jutott hozzájuk....
Ez nagyon így van. Minden amit feltölt az ember valahová mentesen kerül és minden adat árusítva van. A gyerek tartalmak pedig igen kellendőek
"És merre fordultak elő ezek a fotózások pesten kívül? Vagy csak Pesten voltak ezek?"
Minden országban, csak vannak ahol jobban, többtartalmat gyártanak mint máshol.
Mondjuk Magyarország kispályás Indiához.
17, a theync-re írtam.
A motherless az ja, cseh.
Na az se lesz hosszú életű itt európában, hacsak nem amerikai szerveren dekkol.
Lásd kuruc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!