Ha valakin Calvin Klein,Tommy Hilfiger,Michael Kors,Ralph Lauren,Balenciaga,Armani márkájú ruhát láttok,akkor abból mire gondoltok?(tehetős,vagyonos ember lehet)?
itt arra is gondolok,hogy jó modorú,udvarias,intelligens egyének viselnek ilyen ruhákat.
Nem rólam van szó,általános érdeklődésem vezérelt a kérdés kiírására.
Én team Westwood és Galliano vagyok.
A formabontó művészeteket szeretem, nem az ennyire klisés dolgokat, mint az említett márkák.
Ahogy látom, te se nagyon ismered a márkákat, amiket felsoroltál.
A Ralph Lauren-t, Calvin Klein-t egy lapon említeni a Diorral, Chanellel elég nagy hiba. 😂
41-es
Biztosan igazad van,bár felsoroltam világszerte is elismert világmárkákat is,gondolom,ez elkerülte a figyelmedet,leragadhattál a Calvin Kleinnal.
Egy vissza olvasás segíthet.
Szia, ha premium márkákat szeretnél , jó áron , írj rám privatban , küldök neked BestSecret meghívót ! Vilagmarkas cuccok és nagyon nagy akciókkal :)
A kérdésedre válaszolva , mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát , én is szeretem a nagy márkákat , pedig nincs komplexusom és nem is vagyok proli . Tisztességes dolgozó állampolgár vagyok , ki mire költ ! Valaki dohányzik és arra , más pedig iszik és abból a pénzből én inkább fel oltozok , vagy éppen nyaralok! De nem itelkezek afelett aki éppen le akarja gurítani a torkán es elszívni , minden hónapban egy eredeti gucci póló arat , mert nem az én zaebembol vette ki azt a pénzt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!