Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valakin Calvin Klein,Tommy...

Ha valakin Calvin Klein,Tommy Hilfiger,Michael Kors,Ralph Lauren,Balenciaga,Armani márkájú ruhát láttok,akkor abból mire gondoltok?(tehetős,vagyonos ember lehet)?

Figyelt kérdés

itt arra is gondolok,hogy jó modorú,udvarias,intelligens egyének viselnek ilyen ruhákat.

Nem rólam van szó,általános érdeklődésem vezérelt a kérdés kiírására.

aug. 18. 11:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
20%
Ha bemész egy sportboltba, ott is 20ezer egy póló. Szóval inkább semmise gondolok, de én nem adok ki ennyi pénzt ruhákra. Biztos gazdag, másra is jócskán költ, nem az én társaságom, ezt gondolom.
aug. 18. 12:30
 12/45 anonim ***** válasza:
54%

Sznob-gézáék beöltöznek, egy vagyont akasztanak a testükre, miközben kilóg a szájukból a kapanyél!

Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!

aug. 18. 12:32
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mennyibe kerülnek ezek a ruhadarabok, de szerintem dögunalmas mindegyik. Nekem a saját magam tervezte, nyomtatott pólók tetszenek, mert tükrözik pl a zenei ízlésemet, stb.
aug. 18. 13:38
 14/45 anonim ***** válasza:
0%

Ezek par ezer forintos dolgok=kinai

Markas dolgok ugy kezdodnek 50ezer. 10-15evvel ezelott vettem cipoket 30felett joval, mint gepbeallito muszeresz.Senki srm gondolta rolam ,hogy gazdag vagyok. Itt a gazdagsag 50-100milliard. De ez valakinel csak egy csettintes.

aug. 18. 15:23
 15/45 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolom róluk hogy nem tudják mi az érték. Ők a legmainstreamebb alsókategóriás egyendivatba öltöznek ami pont ezeknek a birkáknak lett kitalálva akik a félméteres lógó miatt vesznek túlárazott pocsék minőséget.
aug. 18. 15:54
 16/45 anonim ***** válasza:
55%
Őszintén szólva, szerintem sem ismeri fel az emberek 95%-a, ha a szembejövőn ilyen márkájú ruha van.
aug. 18. 19:45
 17/45 A kérdező kommentje:
Elsõre kiszúrható a hamisított kínai ruha és az eredeti márka már csak látványra is.
aug. 18. 21:00
 18/45 anonim ***** válasza:
Ugyan már, hidd el, kb. senki nem nézi, milyen miniatűr márkaemlémák vannak mások ruháján. Sőt, a felsorolt márkák jelét se tudja kb. senki, max. a Guccit ismerik az emberek, mert az van rányomtatva minden hamisítványra.
aug. 18. 21:03
 19/45 A kérdező kommentje:
Azok a hamisítványok nem is lesznek "ruhák"sokáig,sõt az ilyenek nem lég áteresztõek,hamar megnyúlnak ez fõleg a pólók nyakánál figyelhetõ meg,az olcsó gyártási anyag miatt is rövid idõn belül foszlásnak indul,a varrások megszakadnak mivel direkt olcsó anyagból csinálják hogy tömegcucc legyen stb.ilyen egy tetszetõs gucci és stb hamisítvány.
aug. 18. 21:17
 20/45 anonim ***** válasza:
40%
Oké, de a lényeg még mindig az, hogy mivel az átlagember egyáltalán nem ismeri fel ezeket a ruhákat, ezért nem fog gondolni semmit.
aug. 18. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!