Calvin Harris Melyik Programot Használja?
Figyelt kérdés
Nemrég elkeztdtem Dj-skedni és mindig is oda voltam a számaiért (Under Controll,Summer...) Hallotam Hogy saját szám hoz kell egy program (Fl sudio,Logic Studio Daw,...) arra lennék kiváncsi ö melyiket használja.2014. nov. 5. 19:22
1/8 Zénevű válasza:
Az Apple Logic Pro 9-et használja a google szerint, viszont ahhoz, hogy saját számod legyen nem elég egy program, ezt ugye Te is tudod?
2/8 A kérdező kommentje:
Elöszöris Köszi Másodszor Nem Tudatm hogy nem elég Ha lenél szíves le írnád mire gondolsz? elöre is köszi :D
2014. nov. 6. 16:06
3/8 Zénevű válasza:
Arra gondoltam, hogy nem elég egy program, azt használni is tudni kell és nem utolsó sorban tudni kell zenélni vele, hangszerként használni.
4/8 anonim válasza:
Abletont használ.
Egy csomó képén instán az van.
5/8 anonim válasza:
Calvin Harris-nek annyi köze volt az Under Control-hoz mint neked vagy nekem...
6/8 A kérdező kommentje:
mert....?
2015. jan. 6. 17:27
7/8 anonim válasza:
mert az egy Alesso szám azért :D
már jóval kiadás előtt, kb egy évvel játszotta vokálok nélkül. Gondolom megtetszett Calvin-nek írt rá vokálokat, Theo Hutchcraft elénekelte és kiadták. Vagy a Hurts írt vokálokat azt nem tudom, de a 99%-ban egy Alesso szám, ha a vokálokat nem vesszük :D
8/8 A kérdező kommentje:
de az is munka! :D
2015. jan. 6. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!