Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » KM Player beállításban valaki...

KM Player beállításban valaki segítségnyújtás? Ai ugyenzt a programot használja! Többi lent!

Figyelt kérdés

Filmet néztem a KM Player nevezetű amúgy nagyon jó kis programmal, de hirtelen el kellett rohannom. A gépemen(notebook) csak megnyomtam gyorsan a kikapcsoló gombot egyszer amivel ugye lehibernálom a gépet.

Na már most, amikor megnyomtam nem állítottam le videót, de amikor visszakapcsoltam a a gépet akkor a videó minősége szó szerint trágya lett. sárgás a kép, kockás, nem olyan szép éles és szines mint volt. már minden lehetséges verziót kipróbáltam ami csak létezik, de nem jövök rá a hiba okára. beállításokat reset-eltem, szoftveres szín kontroll, hardveres színkontroll stb. minden. már le is töröltem és felraktam újra de az sem használt. Valakinek lenne valami jó ötlete a hiba okára?

Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy használjak másik lejátszót, annak üzenem, hogy egy másik lejátszó sem tudja olyan szépen hozzáadni a feliratot a videóhoz mint ez. könnyű kezelni, nagyon szeretem és ezért sem szeretnék megválni tőle. Előre köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 23. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Távolítsd el Your Uninstallerrel "super" módban a KM-t, egy újraindítás sosem árt, és így telepítsd újra a KM-t. Amúgy a régebbi verziók szerintem jobbak 3.0... be sem állítom, hogy frissítse magát, mert frissítés után jártam már én is úgy, hogy nem ment rendesen a film, pl pont rossz volt a szín...
2014. febr. 23. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
?
2014. febr. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!