Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valakin Calvin Klein,Tommy...

Ha valakin Calvin Klein,Tommy Hilfiger,Michael Kors,Ralph Lauren,Balenciaga,Armani márkájú ruhát láttok,akkor abból mire gondoltok?(tehetős,vagyonos ember lehet)?

Figyelt kérdés

itt arra is gondolok,hogy jó modorú,udvarias,intelligens egyének viselnek ilyen ruhákat.

Nem rólam van szó,általános érdeklődésem vezérelt a kérdés kiírására.

aug. 18. 11:01
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
81%
Nem, inkább sajnálom őket, hogy cuki emberek, és hagyták magukat becsapni, hiszen a ruházat 99,9%-a már dél-Ázsia, Kínába készül, ők meg tízszeres áron vásárolnak meg olyan terméket, amit bármelyik boltba simán megtudják venni, max. logo nélkül-de anyagban, szövetben ugyan az és kb. ugyan addig is tart..
aug. 18. 11:12
 2/45 anonim ***** válasza:
80%

Magyarul: egy logóért fizetnek-és ugyan azt hordják mint a többi "pórnép":D

Hiszen ha a szövet/anyag egy, akkor teljesen mindegy melyik varrodában tolnak belőle pár darabot.

aug. 18. 11:14
 3/45 anonim ***** válasza:
24%

Azt hogy biztos drogot árul vagy prostikat/ő maga a prosti.

Cigányokon látok ilyen ruhákat. Az életemet rá merem tenni, hogy egy napot se dolgoztak igazi munkahelyen.

aug. 18. 11:15
 4/45 anonim ***** válasza:
77%
A maradék 1 % ami valóban eredeti, azt a sznob már nem megfitzetni, akár mennyi pénze van.. A maradék 1%-ra értem: Az angol királyi család, és főnemesi családokra gondoltam.
aug. 18. 11:17
 5/45 anonim ***** válasza:
86%

Semmit.

Legfeljebb nézek egyet, hogy ilyen márkás, de mégis milyen ronda.

aug. 18. 11:18
 6/45 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ..

Nekem speciel több ruhám van a fönti cégektől, de nem vagyok reklámtábla, ráadásul fizetek ezekért a cuccokért, ezért szerintem ultragáz amikor rá van írva nagy betűkkel a gyártó. Értem, ki tudsz adni 20-80k-t egy pólóért, ügyes vagy, mit kezdjek ezzel az információval? Vágjam magam hadtápba ha hozzám beszélsz?

Logó nélkül, vagy rejtett logóval viszont rendben vannak, tényleg jó minőségű ruhákat árulnak.

Nem venném amúgy egy kalap alá a fölsorolt cégeket nem egy kategória mind.

A fönti listáról Balenciaga-t nem vennék egyébként. Irtózatosan ízléses dolgokat csinálnak, nagyon tetszik, de nem vagyok sem pedofil, se nem gyíkember, ezért inkább másnál költöm el azt a pénzt..

aug. 18. 11:22
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok összefüggés a kedves, udvarias jómódú emberekkel. Én inkább a magamutogatást látom. Nyilván nem tudom megkülönböztetni, hogy melyik eredeti és melyik replika, de nem értem, miért kell mutogatni a márkát? Meg hogy vagyonos ember. Szerintem sokkal többre lehet menni,egy jó elegáns ruházattal, pl egy zakóval, vagy egy inggel vagy bármi, ami nem márkát sugallja hanem az eleganciát. De minden ember más.
aug. 18. 11:34
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem gondolok róluk, mert nem érdekel mások ruházata.
aug. 18. 11:41
 9/45 anonim ***** válasza:
66%
Semmit. Akár ciki, akár nem, ezen márkák logójának többségét fel sem nagyon ismerem és/vagy csak felületesen "ismerem" őket.
aug. 18. 11:51
 10/45 anonim ***** válasza:
Szerintem pénzkidobás ilyen ruhákban járni. Ennyit gondolok az egészről.
aug. 18. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!