Ha valakin Calvin Klein,Tommy Hilfiger,Michael Kors,Ralph Lauren,Balenciaga,Armani márkájú ruhát láttok,akkor abból mire gondoltok?(tehetős,vagyonos ember lehet)?
itt arra is gondolok,hogy jó modorú,udvarias,intelligens egyének viselnek ilyen ruhákat.
Nem rólam van szó,általános érdeklődésem vezérelt a kérdés kiírására.
Magyarul: egy logóért fizetnek-és ugyan azt hordják mint a többi "pórnép":D
Hiszen ha a szövet/anyag egy, akkor teljesen mindegy melyik varrodában tolnak belőle pár darabot.
Azt hogy biztos drogot árul vagy prostikat/ő maga a prosti.
Cigányokon látok ilyen ruhákat. Az életemet rá merem tenni, hogy egy napot se dolgoztak igazi munkahelyen.
Semmit.
Legfeljebb nézek egyet, hogy ilyen márkás, de mégis milyen ronda.
Attól függ..
Nekem speciel több ruhám van a fönti cégektől, de nem vagyok reklámtábla, ráadásul fizetek ezekért a cuccokért, ezért szerintem ultragáz amikor rá van írva nagy betűkkel a gyártó. Értem, ki tudsz adni 20-80k-t egy pólóért, ügyes vagy, mit kezdjek ezzel az információval? Vágjam magam hadtápba ha hozzám beszélsz?
Logó nélkül, vagy rejtett logóval viszont rendben vannak, tényleg jó minőségű ruhákat árulnak.
Nem venném amúgy egy kalap alá a fölsorolt cégeket nem egy kategória mind.
A fönti listáról Balenciaga-t nem vennék egyébként. Irtózatosan ízléses dolgokat csinálnak, nagyon tetszik, de nem vagyok sem pedofil, se nem gyíkember, ezért inkább másnál költöm el azt a pénzt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!