Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek, ha gondokodasi...

Szerintetek, ha gondokodasi idot kert a baratnom es egy kis teret maganak, milyen idokozonkent irjak neki? Vagy egyaltalan ne irjak neki, varjam meg amig o ujra ugy erzi h irogathatunk?amikor atgondolt mindent?

Figyelt kérdés
Ahogy az elozo kerdesembe is emlitettem nagyon sokat veszekszunk. Es stresszes mostanaba es szeretne kicwit egyedul lenni es gondolkodni, milyen gyakran irjak neki?mert felek ha nem irok neki akkor azt hiszi hogy mar elfelejtettem es nem gondolok ra nem hianyzik, ha meg irok felek hogy zavarom? Mit tegyek? Mert en nagyon szivesen irnek neki de meg az is bennem van h ha zaklatom akkor azert utal meg ebbe az idoszakba es nem teljesitem azt amit kert
aug. 17. 17:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én is nehezen bírom ki de ha szereted akkor adnod kell időt arra is hogy kicsit foglalkozzon magával, esetleg időt adni hadd változzon belsőleg ha arra van szükség. Igaz attól is félek hogy ez idő alatt esetleg találna mást de bízok benne hogy pár nap és rájön hogy hiányzom neki.de nemrég mondta hogy nem is akar elveszteni szóval ez megnyugtatott valamennyire
aug. 17. 18:27
 12/26 A kérdező kommentje:
Viszont azt is mondta, hogy nem kevés idő kell neki mire helyrejön. Csak nincsen valami más ember a dologban nem?
aug. 17. 18:28
 13/26 anonim ***** válasza:
14. Nem, egy kapcsolatban ezeket a párod mellett tudni kell meglépni. Ezek csak kifogások.
aug. 17. 18:30
 14/26 A kérdező kommentje:
Szóval akkor lehet rá esély hogy nem szeret? Vagy hogy más emberrel megismerkedett és ő lehet a dologban csak nem akarja nekem mondani?
aug. 17. 18:32
 15/26 anonim ***** válasza:
Lehet.
aug. 17. 18:33
 16/26 A kérdező kommentje:
Mert egyáltalán nem is ír semmit sem, utoljára 13órakor irtam neki de nem is írt vissza csak megnézte
aug. 17. 18:34
 17/26 A kérdező kommentje:
Aki meg kötöszködni jön ide a helyes írásom miatt az inkább menjen innen, értelmes válaszokat akarok
aug. 17. 18:38
 18/26 anonim ***** válasza:
9 Ennek a kapcsolatnak vége. Zárt a lány.
aug. 17. 18:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy zárt vagy hogy érted? De nem hiszem meg tudjuk menteni mert szeretjük egymást ezt én is érzem
aug. 17. 18:43
 20/26 anonim ***** válasza:
22 Te vagy az a srác akinek az édesanyját ápolni kell ill. ápolod?
aug. 17. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!