Szerintetek, ha gondokodasi idot kert a baratnom es egy kis teret maganak, milyen idokozonkent irjak neki? Vagy egyaltalan ne irjak neki, varjam meg amig o ujra ugy erzi h irogathatunk?amikor atgondolt mindent?
Figyelt kérdés
Ahogy az elozo kerdesembe is emlitettem nagyon sokat veszekszunk. Es stresszes mostanaba es szeretne kicwit egyedul lenni es gondolkodni, milyen gyakran irjak neki?mert felek ha nem irok neki akkor azt hiszi hogy mar elfelejtettem es nem gondolok ra nem hianyzik, ha meg irok felek hogy zavarom? Mit tegyek? Mert en nagyon szivesen irnek neki de meg az is bennem van h ha zaklatom akkor azert utal meg ebbe az idoszakba es nem teljesitem azt amit kertaug. 17. 17:47
1/26 A kérdező kommentje:
Meg nagyon is hianyzik hogy ugy őszintén megmondjam de nem akarom h azert szakitson mert folyamatosan zaklatom es nem hagyom beken
aug. 17. 17:49
2/26 anonim válasza:
Ha nem használsz ékezeteket akkor inkább ne írj neki szerintem.
3/26 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg milyen kerdeseket tegyek fel neki ami az o szempontjabol jol esne ha kerdeznek?
aug. 17. 17:52
4/26 A kérdező kommentje:
Mit zavar az téged hogy nem hasznalok ékezeteket? Tessék itt van akkor használok egeszségedre nem vagyok öreg mint te
aug. 17. 17:53
5/26 A kérdező kommentje:
Nem fogom az egészet ekezettel végig irni igy könnyebb volt
aug. 17. 17:54
6/26 anonim válasza:
Ha teret és időt kér, add meg neki ezeket. Várd meg, amíg ő jelentkezik.
8/26 A kérdező kommentje:
Nyolc hónapja vagyunk együtt
aug. 17. 18:14
9/26 A kérdező kommentje:
Csak az a baj nehogy azt mondja hogy nem is érdeklem hogy mi van vele
aug. 17. 18:17
10/26 anonim válasza:
Nálam ilyen nem lenne. vagy kapcsolatban vagyunk vagy szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!