Van egy baràtom, tölem kért segistéget egy làny miatt aki elutasitja. Igazam van?
A làny màr nem egyszer orrolt rà, elöször ideges is volt stb azutan szépen udvariasan megirta a szoban forgo baratomnak hogy nem haragszik de nem akar vele kapcsolatot tartani nem akar töle semmit hagyja békén.
Ennek ellenére a baratom kedvesen probalgatja elhivni bulikba (a làny bulizos tipus).nem is reagàlt neki màr vissza.
Mondtam a baratomnak hogy ne szalljon màr rà, keressen inkabb màst magànak, plusz lehet nem is volt jo ötlet bulizni hivni, mert plane olyan lehetösegeket amugy is kilöne a csaj ahol ra tudnal nyomulni, akkor mar inkabb hivtad volna pl vacsorazni ahol nem kell pl fizikai kontaktol tartania hogy hozzaersz esetleg az tul sok lenne.
Erre a baratom ISMÉTELTEN meghivta màr meg masik ujabb azaz a majdani szilveszteri buliba.
Jeleztem neki hogy bakker màr az elsö meghivasodra sem reagalt, nem akar veled bulizni, akkor erre màr megint ujabb buliba hivod. Eleve irnod sem kellett volna neki, de ha mar probalkozol legalabb akkor massal probalkoztal volna masodjara.
Valahol sajnalom öt, de mit mondhatok még neki hogy felfogja halott ügy es eszrevegye hogy folyamatosan azzal cseszi el hofy tulnyomul! Amikor szoba allt vele a lany egyaltalan eleve erre meghivast radobni màr az is tulzas volt.
Mar nem azert de engem is idegesit neha hogy folyamat irkal. Ezt is megbeszeltük hogy ne folytsa màr meg az embereket. De nem fogja fel.
Menthetetlen?
Ha nem akarja észrevenni magát, akkor az. Létezik egy szállóige a Narcotics Anonymous nevű közösség egy 1981-es kiadványából, amit Rita Mae Brown, és Albert Einstein is átvett, ami a következőképpen hangzik:
Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.
Köszi az idèzetet.
Kedves elsö. Az elsö mondat higy tölem kér (de folyamatosan)segítséget.ergo közöm van hozzà ha nem is akarnàm is.
Te ne add alá a lovat, ne asszisztálj egy olyanhoz, aminél egyértelműsítette a lány, hogy nem. Bár nem tudom, hogy személyesen is mondta-e? Személyesen is mondta?
Egyébként is nem a te dolgod, hogy összehozd, senki nem cupido.
Nekem is volt egy barátnőm aki állandóan kerítő nőt játszott, két osztálytársamat összehozta, de kevés ideig jártak, semmi értelme asszisztálni más szerelmi életéhez.
Az megint más, ha egy baráti társaságba két ember szerelemes lesz egymásba de nem mer egyik lépni a másik felé, és ilyenkor a barátaik segítenek nekik, de nem úgy, hogy rátukmálják egyiket a másikra.
Mindenki szabad választási joga eldönteni, hogy kit szeretne, és hogy nem szeretne. Ha már az egyik egy menekülő, ordító érzést érez mikor a pasi bepróbálkozik folyamatosan, de ez nem csak szerelmi életbe, hanem bizonyos embertípusnál is, azt nevezik szintén zaklatásnak.
Aki nem érti meg a nemet személyesen az zaklató.
Aki x időnként felbukkan, és van olyan aki egy kidolgozott tervvel, az már szociopata. A mási típust nem szeretném leírni, mert az nagyon nagyon necc.
A szerencsés ilyen helyzetbe, ha nem is érdekes az ilyen ember számára, vagy előre látja minden lépését a szociopatának, mert tanult pszichológiát,és ösztönösen tudja mit kell tenni. Gyakran az áldozatoknak tudni kell hogy gondolkoznak az ilyen emberek, hogy túléljék, mert a szociopata nem hagyja abba, ha valamit elkezdett, csak akkor ha nyomós oka van.
Ezeket azért írtam le neked, hogy lásd a különbségeket, és hogy ne asszisztálj a barátkádnak mert nemcsak neked de mindenkinek kellemetlen, ha a lány személyesen, nem levélbe és nem email-ba írta, hanem a szájából mondta, hogy nem.
Szerintem szállj ki ebből mielőbb, mert a srác nagyon nem érti a nemet. Szerintem ez szimpla zaklató viselkedés csak amiket leírtál.
Bár amiket írtál ott csak levélbe küldte el, és nem személyesen. Az internet világában soha nem lehet tudni,az okokat most nem írnám miért nem jó email-ba írni, de a lényeg, hogy jobb ha személyesen mondja, több okból is.
De mivel folyamatosan keresi a srác a nem ellenére, ezért már zaklatásért fel lehetne jelenteni.
Személyesen is mondta a lány, hogy nem? Csak hogy tisztába legyek a teljes képpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!