Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kit kívánsz aktuálisan a pokolba?

Kit kívánsz aktuálisan a pokolba?

Figyelt kérdés

#boldogtalanság #pokol #diszharmónia #együttműködés-képtelenség #divergálás
aug. 11. 22:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Vendeglatos munkam van - egy bizonyos munkatarsnot. Van meg valaki, akiert nem vagyok oda, de egyedul azt a perszonat kuldenem levesbe. Borzalmas noszemely.
aug. 12. 00:14
 12/26 anonim ***** válasza:
38%
Putyin. Miatta nem megy a világgazdaság
aug. 12. 00:22
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
A csajt aki az ablakom előtt telefonál üvöltve már egy órája. Fél egy van. Ha pár percen belül nem hagyja abba kimegyek és megfejelem
aug. 12. 00:30
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

#13 🤣🤣🤣🤣

Ismerős, nekem tegnap hajnali 4-kor üvöltöztek meg autó ajtót csapkodtak. Stresszes volt a balatonra menete egy családnak na.

Jaj de jó hogy szerdán költözöm Észak-Európába ahol nem ennyire tuskók az emberek. Meg most már végre magas emeletre, elegem van az első emeleti pokolból. Csak az időjárás fog hiányozni, semmi más

aug. 12. 00:45
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
senkit. jobb lenne nekem ha oda kívánnám az ellenségeim (ha lennének)? nem. akkor minek?
aug. 12. 02:14
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Magamat egy nimfomániás bombanővel. Bírom a tikkasztó hőséget.
aug. 12. 06:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A földi élet maga a pokol a legtöbb embernek. Ennél rosszabb hely nem igazán akad.
aug. 12. 06:58
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

Volt tanàromat aki 4 éven keresztűl megalàzott a màr fent àlló egészségügyi gondjaim miatt.

Mindig azt mondjàk hogy a gyerekek kegyetlenek, pedig osztàlytàrsaim sose bsztattak vele, csak az a fszfej. Nekem azóta rosszabbodott, ő meg éli az egészséges életét.

aug. 12. 08:39
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
A parasztokat.
aug. 12. 10:54
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Magamat
aug. 12. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!