Kit kívánsz aktuálisan a pokolba?
Figyelt kérdés
aug. 11. 22:49
11/26 anonim válasza:
Vendeglatos munkam van - egy bizonyos munkatarsnot. Van meg valaki, akiert nem vagyok oda, de egyedul azt a perszonat kuldenem levesbe. Borzalmas noszemely.
12/26 anonim válasza:
Putyin. Miatta nem megy a világgazdaság
13/26 anonim válasza:
A csajt aki az ablakom előtt telefonál üvöltve már egy órája. Fél egy van. Ha pár percen belül nem hagyja abba kimegyek és megfejelem
14/26 anonim válasza:
#13 🤣🤣🤣🤣
Ismerős, nekem tegnap hajnali 4-kor üvöltöztek meg autó ajtót csapkodtak. Stresszes volt a balatonra menete egy családnak na.
Jaj de jó hogy szerdán költözöm Észak-Európába ahol nem ennyire tuskók az emberek. Meg most már végre magas emeletre, elegem van az első emeleti pokolból. Csak az időjárás fog hiányozni, semmi más
15/26 anonim válasza:
senkit. jobb lenne nekem ha oda kívánnám az ellenségeim (ha lennének)? nem. akkor minek?
16/26 anonim válasza:
Magamat egy nimfomániás bombanővel. Bírom a tikkasztó hőséget.
17/26 anonim válasza:
A földi élet maga a pokol a legtöbb embernek. Ennél rosszabb hely nem igazán akad.
18/26 anonim válasza:
Volt tanàromat aki 4 éven keresztűl megalàzott a màr fent àlló egészségügyi gondjaim miatt.
Mindig azt mondjàk hogy a gyerekek kegyetlenek, pedig osztàlytàrsaim sose bsztattak vele, csak az a fszfej. Nekem azóta rosszabbodott, ő meg éli az egészséges életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!