Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most aktuálisan mely cégek...

Most aktuálisan mely cégek dolgoznak home officeban vagy hibrid rendszerben?

Figyelt kérdés
Gyakornoki, diák pozíciót keresnék adminisztrációs területen (pénzügy, marketing stb), ahol egyáltalán nem kell, vagy csak heti 1 nagyon max 2 napi személyes jelenléttel kell dolgozni. Budapesti, dunántúli cégek.

2022. febr. 3. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb budapesti SSC-ben most ez a helyzet, próbálkozz náluk.
2022. febr. 3. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Multik
2022. febr. 5. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Hóm Ofiszbúl?
2022. febr. 5. 01:01
 4/7 A kérdező kommentje:
A multik kicsit sem segít. Épp az lenne a kérdésem, hogy melyik cégek, melyik multik. Mivel az álláshirdetésekben sokszor nem adjak meg, csak közben derül ki, hogy mely cégek dolgoznak bejárva, hibrid formációban vagy otthonról. Értékelném a hasznos hozzászólásokat, utolsó kettőnek ment a lehúzás.
2022. febr. 7. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

4 Hát te fogyatékos vagy, ha lehúzod, akkor is, gyere nyomkodd ezt is. :)

Bírom, amikor le sem írod, milyen szektorban dolgozol, hol, vagy milyen munkakört keresel. Lehet emglepő, de van munakkör ami H.O-s, és van ami nem.

BTW, én is épp munkát keresek, én is H.O-val, ezért írtam h multik.

Nem kell sok iq, hogy utánajárj a cég oldalán, vagy nyomozz egy kicsit és guglizz. De ahol nem ment, max az interjún rákérdeztem, és volt, amit bizony visszamondtam csak emiatt..

Nem vagy túl életképes, látom, de persze más mindig a h*lye.. :)

2022. febr. 7. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és tudok jó pár pesti céget már ezek miatt, de tudod ki segít a puffogásod miatt. :D
2022. febr. 7. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs, nem bírom az idióta válaszadókat :) Valaki nem ér rá folyamatosan állásinterjúzni és szeretné látni előre a lehetőségeket, hogy hova érdemes jelentkezni. Nem, nem fogok 50+ cégnek utánanézni egyesével, de már jópárnak megtettem, csak nagyon sok helyen nem volt feltüntetve az aktuális rendszer. Tiszta, érthető kérdést tettem fel, arról nem tehetek, hogy te nem tudsz ennyit sem értelmezni, mert egy szerencsétlen gyökér vagy :) Ment a negatív, de csak mert kérted pöcshuszár ;)
2022. febr. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!