A digitális oktatás mellett vagy ellene vagy?
Van aki a digitális oktatásban tudott tanulni és jól teljesített. Van aki a digitális oktatásban nem tanult semmit se, a számonkéréseken szanaszét puskázta magát...
Sajnos a digitális oktatás az alsó tagozaton katasztrófa volt. Tavaly volt elsős a fiam.
A közoktatásban az összes magántanulót/egyéni tanrendes 30 fős csoportokba raknám és kötelezően digitális oktatásba rendelném őket. A számonkéréseket jelenléti dolgozatokkal oldanám meg. Ha nem sikerül nekik akkor egy javítási lehetőség augusztusban majd ha az sem sikerül akkor bukta.
Én semleges vagyok ezzel kapcsolatban.
Mellette vagyok, mert nem kellett látnom a “nagy okosokat” akik kitűnő tanulóak de egyedül a buszjegyet sem tudná megvenni. Meg a nagymenőket se kellett nézni, akik bármibe belekötnek.
De jó is a rendes suli, mert szerintem így könnyebb tanulni (mondjuk az utolsó 1 hónapban nagyon sokat kellett tanulni :D). Mondjuk ez tanártól függ.
Gimnáziumokban és bizonyos egyetemi karokon OPCIÓKÉNT jó.
Nekem is szimpatikus de az új normává semmiképpen nem tenném a digitális távoktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!