Örülnél, ha hibrid oktatás jönne szeptembertől?
Én igen, van otthon légkondi, kaja a hűtőben, saját (tiszta) wc, imádtam ezt az évet.
Egyetemista vagyok
4
Egyetemen vagy érettségi utáni szakmáknál már van ilyen..úgy hívják hogy levelező! Nekem is egy osztálytársam azon van, mert közben dolgozik..
Én nem örülnék neki.
Szar éveim voltak, és évekig harcoltam, meg persze tespedtem, hogy rendezzem az életem meg tanulhassak. Mikor ezt végre elértem (tavaly), akkor meg vizsgaidőszakban összetörtem balesetben, aztán a covid+ otthon fekvés megtette a hatását mentálisan.
Persze helyrejöttem, meg elkezdtem az évet, de egy idő után már beleőrültem az online oktatásba. Jó volt az ősz, meg majdnem becsajoztam is, de mivel megint lezárások meg minden így újra leeresztett a lufi.
Van előnye neki persze, de otthon üllni meg a laptopot stb bámulni nem lehet sokáig. Pénzzel is lejövök az életről....
A hibrid oktatás csak akkor jó, ha választani lehet. Nem mindenkinek jön be, van aki jobban szeret jelen lenni, de ha meglenne a lehetőség, hogy betegség, egyéb miatt az ember nem tud megjelenni az iskolában, akkor az nagy előny lenne. Ráadásul ha vissza is lehetne nézni pl. dolgozat előtt, az is sokat segíthet.
Én egyetemistaként azt a fajta hibrid oktatást, ami nálunk volt, nagyon élveztem. Az előadások online voltak, a gyakorlatok pedig személyesen, váltott heteken volt egyik héten online, másik héten pedig személyes oktatás.
Szerintem először a felsőoktatásban kéne bevezetni ez a lehetőséget, mi már rugalmasak vagyunk, tudunk magunktól tanulni, sokunk előnyére válna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!