Sulitól rettegők! Ti már most féltek, hogy lesz-e szeptembertől jelenléti oktatás?
Marhara nem akarok.
Egyetemista vagyok.
Sokkal jobb volt szerintem a tavoktatas, nincs koran keles, nincs sok jelentektelen gyakorlaton katalogus (es a zh is abbol van amit felraknak a netre nem pedig mit leadnak), arra az orara jarok be kb amelyikre akarok.
Szerintem a legtobben ilyen velemenyen lennenek.
A legtobbnek az a baja, hogy nem lehetett talalkozni a masikkal, de most mar lehet, szoval szerintem masok is akik hozzam kepest kevesbe introvertaltak azoknak is egy elfogadhato allapot lenne ha maradna a tavoktatas.
9-es
Nagy bajaid lesznek majd amikor dolgoznod kell.
Minden nap ugyanaz a kornyezet, ugyanazok az emberek (akiket jo esellyel nem fogsz kedvelni).
Ha most depresszios vagy egy igazabol olyan helyzettol ami megkonnyitette az eletedet, akkor mi lesz veled ha lesz egy monoton munkad? Mert minden munka egy ido mulva monotonna valik.
Es ez hamarosan itt lesz.
Amugy ez a "tonkretettetek az eletemet" csak ezt ne. Mindenki talalkozgatott egymassal a lezarasok alatt is, csajozasok, pasizasok mentek, mindenki ment parkba meg minden.
Annyi volt, hogy nem kellett koran kelni, nem kellett bejarni bizonyos orakra ennyi.
Bulizni meg boven lesz lehetoseged, ne izgulj a golya dolgok miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!