Kit kívánsz aktuálisan a pokolba?
Figyelt kérdés
aug. 11. 22:49
3/26 anonim válasza:
Mivel nem rohad a lelkem,mint neked, így senkit
4/26 anonim válasza:
Senkit, aki olyan az úgyis a saját poklában él.
5/26 anonim válasza:
Az osztályfőnököt, hogy 3 napja minden nap messenger csoportban zaklat minket az iskolakezdéssel.
7/26 A kérdező kommentje:
3 NAP? Az nem is sok ahhoz képest, hogy egyes áruházak már októberben, 3 HÓNAPpal karácsony előtt zaklatnak bennünket az ünnepi készülődéssel...
aug. 11. 23:36
9/26 anonim válasza:
Peldaul Orban Viktort, Vlagyimir Putyint, Kim Dzsong Unt, Donald Trumpot, Ali Khameneit, Basar Asszadot es Bibi Netanyahut. Iszmail Hanijehet nem, o mar ott van.
10/26 anonim válasza:
Nem, nekem sem rohad a lelkem, inkább azoknak rohad a lelke, akiket én oda kívánok! Nagyon sok embert ismerek, de nagyon keveset kívánok viszont oda!
Nem vagyok haragtartó személyiségtípus, sok olyan embert is ismerek, akiket nem szeretek, de akiről ilyen véleményem van, az rászolgált! Erősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!