Emo-k, van kedvetek részt venni egy barátkozós csoportban?
Figyelt kérdés
Nagyon szívesen barátkoznék más emo-kkal, de nem tudom hol tehetném. Arra gondoltam, hogy összepakolnék egy insta csoportot vagy discord szervert akár egy ilyen kissebb közösségnek ahol zenéről, öltözködésről, meg úgy bármiről dumálhatnánk. Valakit érdekel esetleg? 17l rawr xdjúl. 21. 17:50
2/11 A kérdező kommentje:
Remélem :'DD
júl. 21. 17:53
3/11 anonim válasza:
Az csak egy divat stílus volt tizenéve... Bár lehet vannak még...
De kérdező:
Ez akkor volt jelen kb mikor te születtél.
4/11 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a "friss" generáció, hogy elfelejtette ezt az egész emo-sságot... Pedig mekkora buli volt anno. :(
5/11 A kérdező kommentje:
#3-as, szerintem nem kor függő kinek mikor tetszik meg a zene, lehet már nem main stream mondjuk, de szerintem egy próbát megér hasonló embereket kutatni. Külföldieket szoktam látni, szóval még léteznek. >:DD Meg nyílván nem minden a kinézet, van egy csomó ember aki szereti a zenét de nem követi a külsőségeket.
#4-es egyet értek. Felkutattam régi portálokat,fórumokat, archívumokat, csoportokat és tényleg annak tűnik. És már egy aktív sincs. Nagyon rossz.
júl. 21. 23:43
6/11 anonim válasza:
Sikerült egy csoportot összehozni? :O
7/11 A kérdező kommentje:
Nem :cc te esetleg érdekelt vagy benne?
aug. 11. 04:23
8/11 anonim válasza:
nos, én nem vagyok kimondottan emo stílusú, hanem ilyen emo-punk-rockos keverékű stílusú mondhatni, de ha még van értelme a dolognak akkor én benne lennék esetleg😂
10/11 anonim válasza:
Szerintem jogos az elképzelésed. Mármint én is a fiatal emo generációhoz tartozom 19 évesként, és én is érzem az ilyen csoportok/közösségek hiányát. Talán Magyarországon ez azért neműködik, mert arányosan nagyon kevesen vagyunk. Az angol nyelvű csoportok is nemzetközi szintűek tehát óriási kissebbségben vannak az Emok manapság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!