Miért nincs telefonja annak a felnőtt embernek aki dolgozik,és saját háza is van és börtönben se volt soha?
Ebben a konkrét esetben valami azért nagyon sántít. Egy alapszintű telefont már meg lehet kapni 5-10 ezer forintért. Ha én hasonló helyzetben lennék, nem lenne telefonom, és ismerkednék valakivel, a legalapabb dolog lenne, hogy megoldjam, hogy tudjak kommunikálni. Még ha épp nem is állnék úgy anyagilag, a minimum, hogy amint tudnám, megoldanám a helyzetet. De amúgy tényleg potom pénzért megoldható, egy alap szintű, beszélgetésre tökéletes telefon már 10 ezerért megvan, és ez egyszeri költség, meg kb. havi 5-10 ezer a korlátlan beszélgetés. De az internetet beköttetni sem egy horror összeg... nem tudom, milyen az anyagi helyzete, de ez tényleg az a kategória, hogy csak elhatározás kérdése. Szóval ez nekem nagyon furcsa. Nem az, hogy valakinek nincs mobilja... az sem szokványos, de oké, a saját döntése, mindenki maga dönti el, hogy mire van, és mire nincs szüksége. Itt a furcsa a hozzáállása. Hogy semmit nem tesz azért, hogy egy ismerkedést fenntartson.
Ráadásul a kölcsönmobilos történet is eléggé sántít, és felvet pár kérdést.
A leírtak alapján pedig már egy ideje tart ez az "ismerkedés", abból, hogy "van, hogy 2 hétig nincs fent", arra lehet következtetni, hogy jópár hete már "ismerkedtek". Ez idő alatt pedig ha akarta volna, elintézte volna, hogy tudjatok beszélgetni.
Én azt mondom, vagy hagyd a fenébe az egészet, mert ez így nagyon, de nagyon gyanús, vagy minimum fogalmazz meg konkrét elvárásokat: pl. van egy hónapja megoldani, hogy tudjatok rendszeresen társalogni, és ha nincs meg a napi szintű kommunikáció, akkor hagyod a francba az egészet.
"Tudom hol lakik."
És személyesen szoktatok találkozni?
Biztos vagy benne, hogy nincs senkije?
"De milyen simlisség lehet?"
Mondjuk az, hogy van barátnője, vagy felesége, de ő szeretne több vasat a tűzbe tartani.
Vagy esetleg csak tartaléknak tart. Ismerkedik másokkal, aztán ha nem jön össze, akkor "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon még ott vagy neki.
Volt egyébként valami köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!