Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincs telefonja annak a...

Miért nincs telefonja annak a felnőtt embernek aki dolgozik,és saját háza is van és börtönben se volt soha?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán ír messengeren nekem, van hogy 2 hétig nincs is fenn. Pedig 4.ig dolgozik és utána sincs. Telefont amikor hív akkor az mindig kölcsön telefon, azt mondja akkor tud lenni csak fenn messengeren ha szerez telót.

júl. 10. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem közöltél túl sokat, csak találgatunk. Egyelőre úgy tűnik, hogy ismerkedési fázisban vagytok és titkol előled valamit. Mondjuk, rég megette a fene azt az ismerkedést, ahol két hetet kell várni egy válaszra.
júl. 10. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
#1: Nem lenne nyugisabb, és tudod: senki nem szegez pisztolyt a fejedhez, hogy használd.
júl. 11. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Ebben a konkrét esetben valami azért nagyon sántít. Egy alapszintű telefont már meg lehet kapni 5-10 ezer forintért. Ha én hasonló helyzetben lennék, nem lenne telefonom, és ismerkednék valakivel, a legalapabb dolog lenne, hogy megoldjam, hogy tudjak kommunikálni. Még ha épp nem is állnék úgy anyagilag, a minimum, hogy amint tudnám, megoldanám a helyzetet. De amúgy tényleg potom pénzért megoldható, egy alap szintű, beszélgetésre tökéletes telefon már 10 ezerért megvan, és ez egyszeri költség, meg kb. havi 5-10 ezer a korlátlan beszélgetés. De az internetet beköttetni sem egy horror összeg... nem tudom, milyen az anyagi helyzete, de ez tényleg az a kategória, hogy csak elhatározás kérdése. Szóval ez nekem nagyon furcsa. Nem az, hogy valakinek nincs mobilja... az sem szokványos, de oké, a saját döntése, mindenki maga dönti el, hogy mire van, és mire nincs szüksége. Itt a furcsa a hozzáállása. Hogy semmit nem tesz azért, hogy egy ismerkedést fenntartson.

Ráadásul a kölcsönmobilos történet is eléggé sántít, és felvet pár kérdést.

A leírtak alapján pedig már egy ideje tart ez az "ismerkedés", abból, hogy "van, hogy 2 hétig nincs fent", arra lehet következtetni, hogy jópár hete már "ismerkedtek". Ez idő alatt pedig ha akarta volna, elintézte volna, hogy tudjatok beszélgetni.

Én azt mondom, vagy hagyd a fenébe az egészet, mert ez így nagyon, de nagyon gyanús, vagy minimum fogalmazz meg konkrét elvárásokat: pl. van egy hónapja megoldani, hogy tudjatok rendszeresen társalogni, és ha nincs meg a napi szintű kommunikáció, akkor hagyod a francba az egészet.

júl. 11. 10:46
 14/15 anonim ***** válasza:

"Tudom hol lakik."

És személyesen szoktatok találkozni?

Biztos vagy benne, hogy nincs senkije?

"De milyen simlisség lehet?"

Mondjuk az, hogy van barátnője, vagy felesége, de ő szeretne több vasat a tűzbe tartani.

Vagy esetleg csak tartaléknak tart. Ismerkedik másokkal, aztán ha nem jön össze, akkor "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon még ott vagy neki.

Volt egyébként valami köztetek?

júl. 11. 10:51
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
Amikor szeretőm volt, dugitelefonom is volt.
júl. 11. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!