Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincs telefonja annak a...

Miért nincs telefonja annak a felnőtt embernek aki dolgozik,és saját háza is van és börtönben se volt soha?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán ír messengeren nekem, van hogy 2 hétig nincs is fenn. Pedig 4.ig dolgozik és utána sincs. Telefont amikor hív akkor az mindig kölcsön telefon, azt mondja akkor tud lenni csak fenn messengeren ha szerez telót.

júl. 10. 13:09
1 2
 1/15 mantis religiosa ***** válasza:
90%
Irigylem az illetőt, bár megtehetném Én is. Mennyivel nyugisabb lenne az élet, ha nem lenne mobiltelefon...
júl. 10. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy nincs, csak az asszony jelenlétében nem tud írni neked. Sőt, a sajátjáról eleve veszélyes, mert az asszony időnként ellenőrzi a telefonját.

Meg a laptopját is.

És egyébként kilátásba helyezte, hogy megtépi azt a nőt, akivel megcsalja a férjura.

Csak mondom, figyelmeztetésképpen...

júl. 10. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Felesleges teher ez a telefon iszony, hiszen sok dolgot egyszerűbb vele intézni, miközben Vibert, Messengert stb. akkor nézek meg, amikor ÉN akarom.
júl. 10. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindent értek a kérdésben, de a börtön az hogy jön ide?
júl. 10. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, ne legyél naiv. Nős, és ritkán van alkalma elbújni az asszony elől telefonálni.
júl. 10. 13:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tuti kamuzik és valszeg igen másik telóról jelentkezik be amit a párja nem lát.

Nekem van egy munkatársnőm, férjes asszony de hülyít egy srácot, instán ír neki, de Facebookon letiltotta, hogy ne tudjon rákeresni, mert a férje látja a messengerét, egy másik telóról instázik, ezért csak hetente 1-2 alkalommal elérhető. Hát ilyen emberek vannak.

júl. 10. 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ez így tényleg nagyon gyanús. Ismerkedési fázisban vagytok?
júl. 10. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnám, hogy ezt miért nem tőle kérdezed meg...😏
júl. 10. 13:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Azt tudod, hogy hol lakik? El tudod bárhogyan érni, ha valamiért fontos lenne beszélned vele? Ha nem, akkor itt valami nagy simlisség van a dologban, ami miatt nem akarja, hogy elérhető legyen a számodra.

A mai világban elképzelhetetlennek tartom, hogy valakinek ne legyen telefonja, még ha csak nyomógombos is.

júl. 10. 14:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom hol lakik. De milyen simlisség lehet?
júl. 10. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!