Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jönnek zavarba tőlem a...

Miért jönnek zavarba tőlem a fiúk?

Figyelt kérdés

Sajnos sokszor van olyan hogy rá nézek fiúkra és zavarba jönnek pedig nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni, és ilyenkor nem érzem jól magam.

Sokszor van olyan hogy inkább rá se nézek de mellette meg próbálják fel hívni a figyelmemet magukra ha többen vannak, persze csak akkor.

Pedig sokat mosolygok de sajnos úgy is sokszor el néznek, zavarba jönnek ha rájuk nézek. De persze ha meg nem nézek rá akkor néz.

jún. 27. 19:38
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
59%
Képzelem hogy a többi osztálytársad mit gondolhat rólad. Osztály kurv’ja
jún. 27. 23:33
 32/43 A kérdező kommentje:
#31 én nem azt mondtam hogy össze taperolnak és oda dobom magam!! Bejövök nekik és ők voltak mindig a közelemben.
jún. 27. 23:34
 33/43 A kérdező kommentje:
#32 az pont hogy nem én vagyok
jún. 27. 23:35
 34/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jutottunk ide ki hogy honnan veszitek hogy én oda dobom magam. Hát egyáltalán nem sőt, inkább azt mondanám hogy nehezen szoktam ismerkedni,vagyis nem bízok meg egyből senkiben.
jún. 27. 23:36
 35/43 anonim ***** válasza:
Inkább fekudj le, holnap iskola.
jún. 27. 23:37
 36/43 A kérdező kommentje:
Huuu irigy kutyusok 😌😂😂jaaj
jún. 27. 23:41
 37/43 A kérdező kommentje:
Nagyon nevetek azon hogy ennyire ki vagytok hogy a másiknak sikere van valamiben
jún. 27. 23:42
 38/43 anonim ***** válasza:
74%
Na mire lenne bárki is irigy ? Egy buta lány vagy, aki ezzel mentegetőzik hogy mindneki irigy, pedig csak lenéznek… azért beszélnek így veled, a vislekedeseből ítélve nem vagy egy tiszteletet parancsoló személy. Olcsónak tűnsz és butának
jún. 27. 23:47
 39/43 anonim ***** válasza:
75%

Olyan proli és bunkó vagy, akinek te kellesz, az egy méretes idióta. Örűlj, hogy sok az olyan incel hapsi akinek jó vagy, de nehogy azthidd, hogy a belsőd miatt.

Gusztustalannak tartom az ilyeneket, mint te. A másik, ki lenne már irigy? Meglehet, hogy külsőre esztétikusabb lehetsz, de belsőleg rohadsz, és szerintem agyadra ment a sok csávó figyelme. Amugy meg gáz aki gyakorin kérkedik. Maga a kérdésed csakis erröl szól, de pontosan tudjuk.

A sok buta fiú meg az ilyen lányok után koslat mindig, felszínesek, mint a kérdező. A válaszaid alapján pedig lesűl rólad, hogy mekkora ovodás szinten állsz agyilag. Úgy érzem magam a válaszaid olvasva, mintha egy 5.-es hallgatnék, értelmes szó nem hagyja el a szád, aki meg az igazságot leírja, az irigy automatikusan.

Én is zavarba lennék tőled, persze azért, mert sugárzik belőled az intelligencia hiánya. De mindig lesznek talp nyalóid, akik sajnos azonos szinten állnak mint te. Normális fiúk szóba se állnának veled.

jún. 28. 05:48
 40/43 anonim ***** válasza:
Gondolom fiatalok vagytok.. idovel valtozik. Persze van sok felnott ferifi aki olyan mint egy gyerek, otthonlakik, nem mer senkire ranezni kb stb.. de nobol is van ilyen
jún. 28. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!