Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jönnek zavarba tőlem a...

Miért jönnek zavarba tőlem a fiúk?

Figyelt kérdés

Sajnos sokszor van olyan hogy rá nézek fiúkra és zavarba jönnek pedig nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni, és ilyenkor nem érzem jól magam.

Sokszor van olyan hogy inkább rá se nézek de mellette meg próbálják fel hívni a figyelmemet magukra ha többen vannak, persze csak akkor.

Pedig sokat mosolygok de sajnos úgy is sokszor el néznek, zavarba jönnek ha rájuk nézek. De persze ha meg nem nézek rá akkor néz.

jún. 27. 19:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
59%
Tizenévesen a fiúk ilyenek .. aztán huszonévesen már semmi nem hozza őket zavarba, u h becsüld meg azt ami van mert hiányozni fog ez az érzés amikor teperni fogsz ezerrel csak h valaki megkerje már a kezed.
jún. 27. 22:21
 22/43 A kérdező kommentje:
#21 édesem nekem sose kellett teperni utánuk mert mindig jöttek és aki után jöttek az után mindig is fognak jönni te el keseredett
jún. 27. 22:38
 23/43 A kérdező kommentje:
#21 és képzeld a huszon évesek is ugyan úgy zavarba jönnek
jún. 27. 22:44
 24/43 anonim ***** válasza:
59%
Ha annyira magabiztos vagy minek kérdezel ilyen hülyeségeket? . A másik dolog h pont h az ilyen csajokat kérik meg legkésőbb aki mindnekinek kelleti magát.. mert idő előtt ráunnak. Plusz ha annyira jó csaj akkor tudnád h úgy ugatni h még pasid sincs naivság .. várd meg legalább amíg valaki udvarolni kezd s utána ugralj .
jún. 27. 23:08
 25/43 A kérdező kommentje:

#24 hát 😆nekem elég sokan udvarolnak.. Egy egész osztálynyi fiú az nem olyan sok nem? 😌😂😜

Nekem nem kell ahhoz kelletni magam anyukám hogy valakinek kelljek, megy az anélkül is. Nálam Így megy. Nem én ugrok a nyakukba hanem ők az enyémbe de nem mehet mindenkinél így

jún. 27. 23:13
 26/43 anonim ***** válasza:
88%

Erre mondjak : Olcsó árura repülnek a legtöbben. Amit itt írsz az is sokat elmond rólad , a karaktered nulla és abszolút naiv vagy, ráadásul rengeteg jó csaj van..ez nem tesz különlegessé

23 F

jún. 27. 23:17
 27/43 anonim ***** válasza:
74%
Szivi itt senki nem irigy rad, a franc se tudja ki vagy. Neked vannak önértékelési gondjaid hogy ezer idegenekhez fordulsz válaszokért
jún. 27. 23:20
 28/43 anonim ***** válasza:
59%
Ribinek jó vagy, baratnőnek passz
jún. 27. 23:22
 29/43 A kérdező kommentje:
#29 pont nem az a fajta vagyok🙄🤫😄
jún. 27. 23:29
 30/43 anonim ***** válasza:
59%
Azzal jöttél h rád sem mernek nézni, most meg az összes farokkal rendelkező egyed rád van mászva az osztályból? … na várjunk csak te most akkor luvnya vagy ? Ha az összes fiúnak megengeded hogy össze taperoljon
jún. 27. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!