Miért jönnek zavarba tőlem a fiúk?
Sajnos sokszor van olyan hogy rá nézek fiúkra és zavarba jönnek pedig nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni, és ilyenkor nem érzem jól magam.
Sokszor van olyan hogy inkább rá se nézek de mellette meg próbálják fel hívni a figyelmemet magukra ha többen vannak, persze csak akkor.
Pedig sokat mosolygok de sajnos úgy is sokszor el néznek, zavarba jönnek ha rájuk nézek. De persze ha meg nem nézek rá akkor néz.
#24 hát 😆nekem elég sokan udvarolnak.. Egy egész osztálynyi fiú az nem olyan sok nem? 😌😂😜
Nekem nem kell ahhoz kelletni magam anyukám hogy valakinek kelljek, megy az anélkül is. Nálam Így megy. Nem én ugrok a nyakukba hanem ők az enyémbe de nem mehet mindenkinél így
Erre mondjak : Olcsó árura repülnek a legtöbben. Amit itt írsz az is sokat elmond rólad , a karaktered nulla és abszolút naiv vagy, ráadásul rengeteg jó csaj van..ez nem tesz különlegessé
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!