A magyar sztárok, celebek miért mondják, hogy kevés a pénzük?
Mindenkinek annyi a kevés, amilyen szintén épp áll anyagilag, emberi tulajdonság.
A celebektől amúgy meg sokszor szinte már elvárás a média, meg a rajongók torz világképe miatt, hogy irreálisan drága ruhákba jelenjenek meg, legyen minimum 5 kocsijuk, meg havonta nyaralás.
Azért akárhogy nézzük, ez egy gazdag embernek is érvágás valamilyen szinten anyagilag.
Meg van a másik opció, hogy egyszerre a nyakukba borulnak a milliók, és pont ez a probléma. Pénzügyileg felelőtlenek, nem tudják hova tenni, ezért költenek.
A celebek nagyon ugyelnek arra hogy ne csábitsák az ilyeneket magukra. Molnár Aniko pl az Onkyfansos penzebol azt hireszteli hogy vett egy kocsit es ezzel kifujt a pénz.
És lám hatékony az "önpanaszkodás reklám" és el is hiszik mint 6.
Ja hivalkodnának hamarabb ki lennének rabolva vagy nyírva.
(4-5 voltam)
Mert majdnem mind: elveri egyből a manit; nem feltétlen adózik, ergo: nyugdíj emiatt minimális lesz.
"Pedig én egész életemben dóóóóógoztam!".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!