Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A magyar sztárok, celebek...

A magyar sztárok, celebek miért mondják, hogy kevés a pénzük?

Figyelt kérdés
Egy haknis hétvégével annyit keresnek, mint más egy év alatt, mégis mindig problémáznak a pénz körül.

jún. 23. 12:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Miért, kik problémáztak a pénz körül? Én ilyenről nem hallottam.
jún. 23. 13:06
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Mindenkinek annyi a kevés, amilyen szintén épp áll anyagilag, emberi tulajdonság.

A celebektől amúgy meg sokszor szinte már elvárás a média, meg a rajongók torz világképe miatt, hogy irreálisan drága ruhákba jelenjenek meg, legyen minimum 5 kocsijuk, meg havonta nyaralás.

Azért akárhogy nézzük, ez egy gazdag embernek is érvágás valamilyen szinten anyagilag.

Meg van a másik opció, hogy egyszerre a nyakukba borulnak a milliók, és pont ez a probléma. Pénzügyileg felelőtlenek, nem tudják hova tenni, ezért költenek.

jún. 23. 13:07
 3/16 A kérdező kommentje:
Demjén pl. panaszkodott a nyugdíjára, de még van sok ilyen híres ember.
jún. 23. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Ne akarják őket kinyírni mint pl vv fannit is. Ott is a pénz csábította a pszichopatát
jún. 23. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
49%

[link]

A celebek nagyon ugyelnek arra hogy ne csábitsák az ilyeneket magukra. Molnár Aniko pl az Onkyfansos penzebol azt hireszteli hogy vett egy kocsit es ezzel kifujt a pénz.

jún. 23. 13:19
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Elverik, nem adóznak, felélik. Aztán amikor már nem olyan kapósak, és nincs annyi pénz, akkor panaszkodnak.
jún. 23. 13:50
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

És lám hatékony az "önpanaszkodás reklám" és el is hiszik mint 6.

Ja hivalkodnának hamarabb ki lennének rabolva vagy nyírva.

(4-5 voltam)

jún. 23. 14:02
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
*ha hivalkodnának
jún. 23. 14:03
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

Mert majdnem mind: elveri egyből a manit; nem feltétlen adózik, ergo: nyugdíj emiatt minimális lesz.

"Pedig én egész életemben dóóóóógoztam!".

jún. 23. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Drága műfaj az elvtelen rongyrázás!
jún. 24. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!