Miért vagyok olyan idióta, hogy olyan után futok, akinek egyértelműen nem kellek?
#22 Amikor napi szinten elkezdtetek dumálni, azért gondolhattál volna erre :(
Lehet, hogy mindketten benne vagytok már. Tisztázzátok le, mire vagytok képesek együtt. A barátság nagyon szép dolog, lehet azt is csinálni, a legnemesebb emberi cselekedet. Viszont ha szerelem is van, az birtokolni akar, és ezen a hormonok sem segítenek. Nehéz lesz árral szemben úszni. Ha azt nézzük, hogy mennyire jól kijöttök egymással, akkor elgondolkodtató, hogy nem kellene-e mindenáron ragaszkodnotok egymáshoz? Ritka az, ha ketten ennyire összhangban vannak. Ezekre már te is gondoltál, ugye?
#23 Nézőpont kérdése a 3 hónap. Szexkapcsolatnál sok. Mélyebb érzésekkel éveket is lehet várni. Ha romantikus szerelemre vágysz, hagyd ezt az embert, mert a férfi dolga az udvarlás, kezdeményezés. Tudom, könnyü mondani...
Én is épp ebben vagyok. Múlik már de még mindig falnak tudnék menni miatta! 😂
Te hol tartasz a dologgal?
#28: Jövőre én is le akarom zárni vele a kapcsolatot. Nagyon eltökélt vagyok. Már jó ideje most sem beszélek vele.
#29: Mivel kérdést tettem fel neki, válaszolt. Nem tűnt fel? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!