Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy barátkozzak olyanokkal...

Hogy barátkozzak olyanokkal akiknek már megvannak a barátai?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok és holnap utazok 7.-esekkel mert kaptam egy ilyen lehetőséget, mert az egyik tanár lemondta és apám is kíséri őket. 5 napos kirándulás lesz és örülnék, ha össze tudnék valakikkel/valakivel barátkozni, mert nem akarok végig apámmal lenni, hanem szórakozni is, új embereket megismerni meg már eleve ítélkeznek és szeretnék jó benyomást kelteni azzal, hogy nem vagyok olyan, aki végig csak egyedül van és nem tud emberekkel kommunikálni. De én nagyon nehezen és lassan kerülök közel emberekhez, ezért nehezen megy a barátkozás. Tippek, hogy hogy legyek jóban velük gyorsan?
jún. 9. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

"De én nagyon nehezen és lassan kerülök közel emberekhez"

És ezt épp 5 nap alatt megváltoztatni?

Amúgy 7. kiskölykök nem fognak veled barátkozni, max az ellenkező nem, mert az meg be akar pasikázni/csajozni.

jún. 9. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megfigyelni őket és kiszűrni, kivel lehetne szimpatizálni, barátkozni, légy nyitott és figyeld a reakciókat. Nem tudom fiú vagy vagy lány, nagyon nem mindegy, mert ha lány vagy akkor nyithatsz a lányok felé úgy, hogy megdicséred a ruháját, cipőjét, haját stb. megkérdezed hol vette és már indul is a társalgás. Vagy a ti milyen zenét hallgattok ki a kedvenc stb. Az én lányom hetedikes, nemrég volt egy olyan kiránduláson, ahol a tanár 10-es lánya is velük volt, és nekem olyan boldogan mesélte, hogy beszélgetett vele az a lány, mesélt neki a középiskolából, inspirálta, hogy vele beszélgetett, össze is barátkoztak. Tipikus tini, akivel könnyű beszélgetni Billy Elish, Tailor Swift, Shein és Temu rendelés, Netflix filmek és romantikus regények témában. A fiúkat nem tudom, itt még a filmek és a zene mellett alap téma az xbox vagy ps játékok, de ők sem olyan kiskölykök már hetedikben, a lányok meg elég komolyak, szóval szerintem ha úgy veszed őket, mintha veled egyidősökkel kezdenél beszélgetni, akkor működni fog. Szerintem ez lenne a lényeg, ne azt érezzék, hogy lenézed őket mert idősebb vagy, hanem, hogy komolyan veszed őket, nem kezeled gyerekként és adsz a véleményükre. Csak lazán!
jún. 9. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg nekik a kedvenc zenéidet. Zene mindig közös téma.
jún. 9. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kommunikalni ugy,h szinte semmit se tudnak meg rolam. Vannak barataim evek ota nagyon keveset tudnak rolam es a lelki eletemrol.

Kerdezz rola a hobbijarol,mit sportol,miota,hol,vannak-e kepei .

jún. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!