Hogyan vegyem rá magam ,hogy barátkozzak? Elmenjek helyekre egyedül is?
Figyelt kérdés
17l2021. aug. 14. 18:04
1/6 anonim válasza:
Nehezen barátkozol? Akkor az a fontos hogy merj oda menni a többiekhez és beszélgetni velük. Ha félénk vagy ez nehéz de rá kell vedd magad. Én is nehezen barátkozok sajnos. Ha egyedül akarsz utazni tervezd meg hogy hova szeretnél utazni azt is tervezd meg hogy hogy jutsz el oda. Nekem pl Pestre felutazni meg ott metrozgatni elég nagy kihívás volt de végül belejöttem
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Próbálkozni fogok vele :)
2021. aug. 14. 18:50
3/6 anonim válasza:
Mért, eddig mindig kisértek, vagy mi a f@sz? Oda mész, ahova akarsz, nem kell engedélyt kérned.
5/6 A kérdező kommentje:
3,4
Nem, nem kísértek. Csak belefáradtam abba, hogy nem tudom jól érezni magam egyedül. Ezért szeretnék barátkozni, ahhoz meg ugye az kéne, higy egyedül menjek helyekre.
Ha lennének haverjaim, akkor nen keresnék.
2021. aug. 14. 21:43
6/6 anonim válasza:
Ja, bocs. Arra gondoltam szüleid kisérgetnek. Csak van valami, amit egyedül is tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!