Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan barátkozzak?

Hogyan barátkozzak?

Figyelt kérdés

Sokat lehetne erről írni, de röviden:

Amikor szóba elegyednek velem nagyon izgulok, hogy biztos szarul nézek ki, van épp mit gondolhatnak rólam, és gyorsan menekülők a beszélgetésből.. utána viszont nagyon hülyén érzem magam!

Amúgy nem tartom magam sem túl rondának sem butának aki ne tudnak elbeszélgetni, de ilyenkor befeszülök! Tippetek van, hogy legyek ezen túl?

2021. jún. 22. 15:35
 1/2 anonim válasza:
Ne fogd fel ezt a témát ilyen körcsösen. Ezzel csak magaddal szúrsz ki! Ne érdekeljen mit gondolnak mások, ha valakinek nem tetszik amilyen vagy, azzal nem kell barátkozni! Hozzá tenném, hogy nagyon kevés embernek van igaz barátja, akire mindíg számíthat. Fogd fel ezt kalandnak és próbálj meg minnél több emberrel beszélgetni, akár a családodból, persze nem az utcán látott random idegenekre gondolok! Minek ettől félni, hiszen csak beszélgetésl, barátkozás!
2021. jún. 22. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem az segít, ha elmondom a másiknak, hogy izgulok. Kell hozzá egy kis bátorság, de a mostani legjobb barátommal is úgy lettem jóban, hogy megjegyeztem neki, "Bocs, ha össze-vissza hadarok, csak kicsit izgulok, szeretném, ha barátságosnak éreznél". Így nem egyedül kell megküzdened a peoblémával és az adott embert is közelebb fogod magadhoz érezni, lehet, hogy ö is téged.

Emellett én egy adott sziruáció elött mindig arra gondolok, hogy 'egyszer úgyis vége lesz', értve ezalatt azt, hogy ha valami baromságot mondok vagy hülyén nézek ki, elöbb-utóbb kikeveredek a helyzetböl és az illetö is el fogja felejteni, ráadásul amilyen kínosnak te látod magad, az legtöbbször a legnegatívabb szempont. Sokszor benned megmarad, hogy x éve milyen butaságot csináltál, közben meg aki ott volt és látta, két nap múlva jól el is felejtette.

Egyébként pedig itt is érvényes a "gyakorlat teszi a mestert" valamilyen szinten. Minden alkalommal egyre magabiztosabb leszel, szóval néha szándékosan is bele kell keveredned ilyen helyzetekbe, de sose negatívan állj hozzá!

2021. júl. 5. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!