Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek nyitott? Hogyan...

Hogyan legyek nyitott? Hogyan barátkozzak?

Figyelt kérdés

Nektek mik váltak/válnak be?

17L

2021. aug. 9. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hány privátot kaptál eddig kedves? Gyanús hogy 1 válasz sincs itt:D
2021. aug. 9. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Szüless újra másik személyiséggel! De tényleg 😃 ez ilyen sajnos...

Őhh, na, komolyabbra fordítva a szót... Jómagam is introvertált vagyok. Én próbáltam sok módszert, átbújtam sok kommunikációs-pszichológiai-önfejlesztő témájú könyvet igyekeztem gyakorlatba illeszteni a tanultakat, rengeteg segítséget kértem, ezerféleképpen próbálkoztam társaságot találni (ismerősökön keresztül,új hobbik,új sportok (főleg társas/csapatsportok, edzések), buli, új tanfolyam, diákmunkák, mellékállás,tréning, tábor, önkéntesség stb...)

Ezek után én nem hiszem, hogy barátság találásához szükség van keresésre, vagy tenni bármit. Legyen meg a lehetőség arra, hogy megszólítható legyél, azaz ne telefonozz egyfolytában, és kb ennyi a tanácsom a nyitottságra manapság. Aztán ha lesz olyan akivel összeilletek, akkor abból lehet barátság vagy bármi.

Aztán persze sok ilyen haverféleség lett az idők során, akikkel lehetett csinálni ezt-azt, de ezek nem kielégítő kapcsolatok... ez csak olyan „éppen nincs más aki szórakoztasson” meg a „nem találtam jobb elfoglaltságot” ismerősök, akikkel semmi komolyat nem lehet tervezni. Erre semmi szükség nincsen... egyszerűen nem számítanak... a beléjük fektetett energia nem térül meg. Sokkal hasznosabb egyedül elfoglalni magamat.

2021. aug. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!