Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet,hogy én vagyok naív,de...

Lehet,hogy én vagyok naív,de a hajléktalan életmódnak nem kellene eltünni itthon vagy bárhol a nagyvilágban,hisz még egy kisvárosban is van lehetőségük tisztálkodniuk,enniük,ruhát is kapnak.Helyette mit látunk?

Figyelt kérdés
Szóval minden nagyobb és kisebb városban van lehetőség tisztálkodni és ott aludni normálisan viselkedni. Helyette mi is van? Minden nap annyit isznak mint én egész életeemben soha nem fogok,10 méterről már bűzlenek,mocskosok,fertőzést terjesztenek,ugyanakkor szemtelenek és agresszívak! Tehát ez egy direkt módon választott életforma ami büntetendőnek kellene lenni. Miért nincsenek börtönbe?

jún. 5. 07:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mozgásérzékelő, riasztó, térfigyelő, megfelelő világítás éjszaka. Ha garázdaság történik, akkor rendőrség. Ezen kívül fel lehet venni a kapcsolatot a helyi önkormányzattal, és ha van utcai szociális munkás, akkor kérni, hogy a környéken próbáljanak meg ők is segíteni és beterelni az ellátásba a klienseiket.

Itt, ahol most lakunk, nem volt még ilyen, de ahol ez előtt laktunk, ott előfordult többször is, hogy egy-két hajléktalan ember hosszabb ideig ott akart tartózkodni. Miután felszereltettünk mozgásérzékelős lámpákat, máris kevésbé volt vonzó a ház, de az utcai szolgálat munkatársai is gyakrabban jártak arra, miután szóltunk. Rongálás csak egyszer történt, de akkor már volt kamera is.

jún. 7. 08:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Fontos megkülönböztetni a hajléktalanokat és a csöveseket.

A hajléktalanoknak nincs otthonuk, koldulnak, vagy valami munkát végeznek, de tudnak valahol aludni, ellenben a csövesek az utcán alszanak, általában részegek és nem is akarnak integrálódni. Sokszor agresszívak, tarhálnak stb..

Én is rettentően utálom őket, egyszer kirabolt késsel egy ilyen, de szerencsére utána alaposan megszopatták a rendőrök..

jún. 9. 03:47
 23/23 A kérdező kommentje:
Akkor én kérek elnézést az eddigi megfogalmazásom miatt, és pontosítok csövesekre!
jún. 9. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!