Lehet,hogy én vagyok naív,de a hajléktalan életmódnak nem kellene eltünni itthon vagy bárhol a nagyvilágban,hisz még egy kisvárosban is van lehetőségük tisztálkodniuk,enniük,ruhát is kapnak.Helyette mit látunk?
Figyelt kérdés
Szóval minden nagyobb és kisebb városban van lehetőség tisztálkodni és ott aludni normálisan viselkedni. Helyette mi is van? Minden nap annyit isznak mint én egész életeemben soha nem fogok,10 méterről már bűzlenek,mocskosok,fertőzést terjesztenek,ugyanakkor szemtelenek és agresszívak! Tehát ez egy direkt módon választott életforma ami büntetendőnek kellene lenni. Miért nincsenek börtönbe?jún. 5. 07:35
11/23 anonim válasza:
Most akkor, ha mindent megcáfolsz, milyen kérdésed van, amire elfogadod a választ és nyugtázod?
Vagy erre is csak pattogni tudsz?
12/23 anonim válasza:
Mert meg van nekik engedve, hogy így "éljenek". Mondjuk, a nem hajléktalanoknak is egyre több van megengedve. Egyre rosszabb hely ez az ország (meg a világ is), éljen a liberalizmus!
13/23 anonim válasza:
"Nehogy már én futamodjak meg tőlük..hahaha.. én voltam ott hamarabb!"
Azt te csak hiszed 😅
14/23 anonim válasza:
Budapesten egyetlen hely sincs a hajlektalanszallokon.Nekem us me meg masik 100-200embernek is azt mondtak ,hogy herek kerdese,de tudom,hogy hazudnak. Mindenku a foldon alszik ,vagy a folyoson az ejszakain,mert nincs hely. Fel meterunk sincs a szobaba. Szerencsere esett az eso es mindenki elment kulfoldre,mert ezt nem csinalja tovabb. Wc-nincs uloke, a SZERBEK MELLESZARNAK.Ecet az etel. Tehat nincs ingyen etel. En is ehezem. Furdesre szinte egesz Budapesten 2 orat kell varni. Tisztalkodasi szerek mar vannak,de csak iden. Karocsany ota ez megy,nincs ingyfn ruha sem. Az a legnagyobb hazugsag.
15/23 anonim válasza:
Ui.Meg kozterulet takaritasra es kukazasra sem veszik fel oket,mert csak olyanokat vesznek fel amiknek van sajat lakasuk. A hajlektalanok csak 1napot dolgozhatnak alltalaba.
16/23 A kérdező kommentje:
Értem. Csak, hogy tisztázzuk.. Elhiszem, hogy vannak olyan hajléktalanok akik tényleg nem tehetnek róla, hogy olyan sorsa jutottak. De az ért legyünk már őszinték.. A legtöbb csöves már gyerekként is egy hasznavehetetlen alkoholista volt(nagyon sokat ismerek én is olyanokat) és meg kell őket értenem,hogy pszichésen, mentálisan ők szenvednek..? Ha betegek akkor takarodjanak valamilyen betegellátó osztályra már fiatalként is. Csak szennyezik a földet és a világ több velük.
jún. 5. 16:10
17/23 anonim válasza:
Te empátia bajnoka b*zmeg, nem tudnak "takarodni" betegellátó osztályra, hol élsz te, te majom? Ugatsz itt olyan témákról, amikről fingod nincs, de a te pofád a legnagyobb...
18/23 A kérdező kommentje:
17-es
De tudnának öcskös hidd el!
Egyébként meg kívánom neked, hogy egyszer az életbe tapasztald meg te is a bűnözésüket! Élvezni fogod hidd el!
jún. 5. 19:59
19/23 anonim válasza:
Szociális munkás vagyok, "kicsit" többet tudok a témáról, mint te. Ért már attrocitás nem egyszer, de tudom kezelni.
20/23 A kérdező kommentje:
De ha szétrúgják a faladat, bejárati ajtót, az orrod alá pisilnek a saját lépcsőházadban azt,hogy kezeled? De most tényleg barátian kérdezem..
jún. 6. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!