Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen közösségi oldalakat...

Milyen közösségi oldalakat használtok, és mennyire vagytok aktívak rajta, és mikre használjátok?

Figyelt kérdés
jún. 4. 18:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fb.: Csak a Messenger miatt, amúgy nem vagyok aktív benne;

A Gyk.: naponta használom.

jún. 4. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Facebookot olvasgatom, híreket meg csoportokat, ismerősöket nem követem (barátok vagyunk de nem jelennek meg a posztjaik, csak 1-2-nek aki érdekel), Tiktokot nézem még mellette rendszeresen, meg néha a Threadset ha feldob valami érdekes értesítést, ott is vannak néha jó témák.
jún. 5. 05:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Facebook: hetente nagyon maximum 2-3 alkalommal lépek be, akkor sem töltök rajta 5-10 percnél többet, de szerintem még sokat is mondtam. Pár dologra reagálok, ami szembejön, és tetszik, más aktivitásom nincsen ott.

Gyakori kérdések: napi szinten, darabokban ugyan, de órákat töltök itt. Kérdezni már évek óta nem kérdeztem, válaszolni viszont relatívan sokat szoktam ebben a kategóriában.

Instagram: holtidőben szokásom ezt pörgetni, pedig mostanában nem is mindig releváns dolgokat dob fel az algoritmus, ha mégis, akkor gyakran 1-3 évvel ezelőtti dolgok jelennek meg, és még sorolhatnám.. de pont emiatt vettem visszább belőle. Szerintem, átlagban, napi 1 órám mehet el rá, vagy 1,5 körül, azonban ezt is szeretném csökkenteni. Nagyon ritkán posztolok, történetbe nem is szokásom bármit is kitenni, a kivétel, mikor mások jelölnek meg a sajátjukban és azt osztom tovább.

Messenger: annyira keveset használom, hogy majdhogynem felesleges is megemlíteni. 2-3 ember van, akikkel ott beszélünk végtelenítve. Sokat írunk olyankor, részben emiatt is lassabban mennek oda-vissza a válaszok.

Reddit: mindennap felnézek, végigpörgetek pár sub-ot, és ennyi. Bőven megvan az egész 1 órán belül egy nap.

Az Insta és GyK az, ahol kimagaslóan sok időt töltök, az előbbiből tervezek is visszább venni, az utóbbi pár hétben szerintem egészen jól sikerült is.

jún. 5. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!