Milyen fogamzásgátló módszert használtok? Mik a mellékhatások? Mióta használjátok?
Nekem a nőgyógyász cerazettet írt fel mert szoptatok, arról mi a véleményetek? Tudom hogy mindenki más, de félek a mellékhatásoktól.
Mj eddig gumival vagy megszakítással védekeztünk de házasságban az már nem igazán kényelmes, ezért szeretnék valami mást.
Csak mellékhatásai voltak a fogibogyónak: nulla libidó, szárazság, fájdalmas aktus, hiába síkosítottunk, fejfájás (előtte sohasem)...
Félév után letettem, végre lett libidóm, de az tinikoromtól elég pontos diklusomat tönkrevágre több, mint egyévre.
Gumival védekezünk.
En 7 evig szedtem a gestomix gyogyszert. A verzesem csokkent es a hasfajdalom elmult a mellfajdalommal egyutt .
Nem tudom van e koze hozza de elkezdtem hizni a vege fele es a pajzsmirigy ertekem is kuszott felfele , mar a felso hatarerteknel volt. Csaladalapitas miatt abbahagytam megjelentek a pattanasok 1 patti ovunal 1 patti mensinel :D vissza jott a hasfajas ovus fajdalom minden ami kell. Lementek a plusz kilok es vissza ment a pajzsmirigy ertek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!