Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek a fogamzásgátlótól...

Szerintetek a fogamzásgátlótól lehet?

Figyelt kérdés

Szóval már több mint egy éve szedek gyógyszert es az elmúlt időszakban egyre könyebben elsírom magam, illetve sokkal de sokkal ingerlékenyebb vagyok.

Hozzáteszem nagyon nehéz időszakon megyek keresztül e miatt is kivagyok eléggé de szerintem a gyógyszer is rátesz. Illetve most éppen “mensizek” es nekem a mensi előtti 1 hét maga a pokol mert mindenen is fel tudom magam húzni és érzékenyebb is vagyok sokkal

Kinek van ilyen tapasztalata?

2023. szept. 25. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
13%
Miêrt is kell a bogyóra fogni akkor?
2023. szept. 25. 16:00
 2/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem attól van. Nem vagy stabil érzelmileg. Ha a bogyotol lenne, akkor azt már az első hónapban erezned kellett volna. Próbálj meg venni egy forró fürdőt és lazítani.
2023. szept. 25. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Hiába 0% a válaszom, akkor se attól van .. vki stresszes zabál egyből jajj a tabi... csak h legyen mire fogni h gyenge
2023. szept. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!