Abbahagytam a fogamzásgátló tablettát és fáj a méhem?
Figyelt kérdés
Szerdán kellett volna kezdenem az új levéllel de úgy döntöttem nem folytatom mert nagyon megborította a hormonjaim. Viszont tegnap délután elkezdett fájni a méhem és pecsételő vérzésem van. Orvosom csak kedden lesz. Lehet ez amiatt hogy abbahagytam a gyógyszert?2023. szept. 23. 17:45
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem igen. Bár amikor én elhagytam a gyógyszert, nem volt ilyen. Rendben megjött, ugyanúgy csak éppenséggel nagyon fura volt az állaga.
Én akkor nőgyógyászhoz fordultam, aki azt mondta ez normális. Szerintem, jó, ha elmész dokihoz.
2/2 anonim válasza:
Majd elmúlik. Idő kell a szervezetnek míg helyreáll a hormonok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!