Lehet tőle bajom, hogy 2 év után abbahagytam a fogamzásgátlót?
Sziasztok!
2018 tavaszán kezdtem el gyógyszert szedni, akkor a Diane-val indítottam, azt egy évig szedtem, elsősorban a PCOS-em miatt, nem mint fogamzásgátlót. Ezután felírt a dokim egy másik gyógyszert, ami már tényleg fogamzásgátló volt (Belara). Ezt szedtem idén augusztusig, azonban mikor felhívtam a dokim, hogy akkor mennék rákszűrésre, illetve feliratni a gyógyszert, akkor kiderült hogy megszűnt a rendelése itt ahol lakom, valamint épp nyaral. Így nem jutottam el hozzá, és most olyan 2 hete nem szedek egyáltalán gyógyszert. Lehet ettől valami bajom?
Október végén megyek a PCOS miatt egy erre szakosodott nőgyógyászhoz, de addig úgy néz ki nem nagyon látna más.
3# leírta, amit akartam. A fogamzásgátló, csak tünetmentesít, azt ki kell vizsgálni mitől van a PCO!
FSH LH Prolaktin, IR, ösztrogén, progeszteron, pajzsmirigy hormonok vizsgálata szükséges.
Örülj neki, hogy megszünt a rendelése, mert egy kókler megoldás a Diane egyes országokban be van tiltva, annyira sz@r.
Amúgy Endokrinológushoz mennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!