Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » VAlakinek volt olyan mellékhat...

VAlakinek volt olyan mellékhatása fogamzasgatlótól hogy hasmenés?

Figyelt kérdés
Már lassan két éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését és nagyon örülök neki, hogy minél "tisztább " lettem,annál jobban elmúlt az az időszak, hogy ment a hasam kb majdnem mindentől is, főleg a tejes dolgoktól.. valaki másnak esetleg ilyen mellékhatás volt, hogy hasmenés? az az igazság hogy szükségem lenne valamiféle fogamzásgátlóra, de nem merek megint tablettát szedni, mert előjönne ez a hasmars dolog, mást meg nem tudom mi lenne jó ami beválhat..tipp?

2023. szept. 18. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Hormonok okozhatnak hasmenést igen. Nem minden fogamzásgátlóban van ugyanaz a hormon, konzultálj a nőgyógyászoddal, hogy melyiket szedted, mit okozott, mit ajánl helyette. Hüvelygyűrűt szokták ajánlani, mert hiába az is hormontartalmú, máshogy szívódik fel, sokaknak az nem okoz olyan tüneteket, mint a tabletta. Spirál, óvszer? A többi módszernek rosszabb a Pearl indexe és macerásak is, nagyobb a hibázási lehetőség.
2023. szept. 18. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!