Normális ha mensi alatt gyengének érzem magam?(többi lent)
Figyelt kérdés
Több mint egy éve szedek fogamzasgátlót. Múlt héten egy nagyon fárasztó buszos utazásos nyaraláson voltam.Eleggé elfáradtam.
Szombaton tehát 29.en ahogy szokott megjött a mensim. Hányingerem mindig is szokott lenni kozbe meg elotte meg tobb szeklet. 1. nap mindig gyenge vagyok olyankor általában csak fekszem. Viszont mostmar ez a 4. nap es meg mindig gyengének érzem magam étvágytalan vagyok.Vasarnap a hasam is ment.
Lehet összeszedtem valamit a nyaraláson, vagy szimplán most picit erősebben jött meg.
Mar azon is gondolkoztam(alt mindent tul gondolok) hogy terhes lennek? Bar az csoda lenne mert a baratom soha nem megy el bennem
2023. aug. 1. 12:19
1/2 anonim válasza:
Fogamzásgátlótól nincs menzesz, kezdjük itt.
Kettő: ha megy a hasad, akkor inkább vírus.
2/2 anonim válasza:
Szerintem normális. Én sem vagyok olyankor a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!