Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen közösségi oldalakat...

Milyen közösségi oldalakat használtok, és mennyire vagytok aktívak rajta, és mikre használjátok?

Figyelt kérdés
jún. 4. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Facebook - a messengert egész nap használom, magát a facebookot 1-2 naponta görgetem pár percig, megnézem a híreket stb

Instagram - a reels videókat szeretem nézni ha van egy 5-10 percem amíg várok valamire pl :D

Reddit - na ezt sokat használom, posztolni nem szoktam de aktívan kommentelgetek

jún. 4. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A gyk annak szamít?

Egyébként semelyiket.

jún. 4. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

totál változó

kommunikációra

jún. 4. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Facebook-t folyamatosan használom,posztolni,rövid videókat nézni,Instán évek óta fennvagyok,youtube-n is regisztrált vagyok,a tartalom készítésen is gondolkodom.Tik-tokra meg csak Sápi Vivi miatt léptem be.
jún. 4. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Facebook, két-három naponta ránézek.
jún. 4. 18:59
 6/13 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

Alapvetően csak megnézem az ismerősök tartalmait, illetve Messengeren (is) kommunikálok.

A Facebookot a LinkedIn mellett afféle hivatalos oldalnak használom, úgyhogy ott fenn vannak az alapadataim + valami értelmesebb profilkép.

A YouTube-ot tárhelyként használom és feltöltöm a családi videókat (nyilvánosan nem elérhetőek)

jún. 4. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Facebook - szinte csak Messengerezésre a haverjaimmal + néha elolvasom a hírfolyamot vagy felköszöntök 1-2 ember születésnap alkalmából.

Instagram - hobbi autófotózással foglalkozom, napi 1 képet rakok ki + végigfutom a hírfolyamot

Reddit - néha kommentelek, GTA, Star Wars, rHungary meg ilyesmi közösségekben vagyok benne

Gyakori - értelemszerűen, kérdezek és válaszolok.

Asszem ennyi.

jún. 4. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Facebookom van, kb sosem használom.

Messenger, azt mindennap használom, de nem egész nap.

Se tik-tok se insta se a többi.

jún. 4. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Facebookot használom aktívan. Az ismerőskövetések le vannak állítva, viszont van egy hobbi blogom, amire a Facebook pont elég.

Instagram is van, ott passzív vagyok, leginkább csak csajos képeket meg videókat nézek.

jún. 4. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Legaktívabb itt vagyok :D
jún. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!