Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nők, férfiak közt fiatalkorban...

Nők, férfiak közt fiatalkorban megragadt emberek vannak?

Figyelt kérdés
Pl. 40 éves és életmódjában abban az értelemben felnőtt hogy dolgozik, önálló, nem szorul senkire, de nincs gyereke, felesége/férje és mondjuk fiatalokkal lóg, akár fiatalok között keresgél párt magának.
jún. 3. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem kötekedés, de azt is írd le légyszives milyen aki szerinted nem "megragadt".
jún. 3. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:

# 1

nem megragadt:

- saját korosztályából ismerkedik

- van egy érzés benne hogy ő már más mint a fiatalabb generációk

- nem érti a fiatalokat

- azt mondja neki már rigolyái vannak

-alapvetően fontos neki a különbségtétel a fiatalok és az idősebbek között

jún. 3. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

2

Uristen, akkor szerencsere abszolut megragadt vagyok igy 40 folott 🤣

jún. 3. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Es szerintem 80 folott se leszek masmilyen. Rigolyak b+... Amugy a fiataloknak is vannak.

Annyi,hogy nem a fiatalabb korosztalyban keresek part. Logokk mundenfele korosztallyal. Gyerekem nincs es nem is lesz.

jún. 3. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Hàt az hogy sajàt korosztàlyàban ismerkedik okés. De a többi inkàbb azt jelenti nàlam hogy felvette a tipik "idősebb vagyok, ki ha én nem" szerepet. Szerencsére még 50-es 60-as kollgàim se ilyenek.
jún. 3. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál a #2 kommentedben azt úgy hívják boomer.

Fejlődésre képtelen ember, aki nem tud haladni a korral.

Érett felnőtt pont ennek az ellenkezője.

Az meg hogy valaki gyerekes viselkedésű nincs összefüggésben azzal hány gyereke van.

Olvasd el mit takar a "mérgező" szülő kifejezés, akik egy óriáscsecsemő szintjén vannak, annak ellenére, hogy, elvileg felnőtt párkapcsolatban élnek és gyerekeik vannak!

jún. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!